Santiment'e göre, Cardano ve birkaç altcoin henüz ralliye başlamadı! Yükseliş yakın mı?
Santiment'e göre, Cardano ve birkaç altcoin henüz ralliye başlamadı! Yükseliş yakın mı?

Santiment’e göre, Cardano ve birkaç altcoin henüz ralliye başlamadı! Yükseliş yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir içi analitik firması Santiment, son 24 saat içinde çoğu altcoin için görülen artışlara rağmen kripto piyasasının nispeten az satın alındığını belirtiyor. Bitcoin ve diğer kripto para birimleri Salı günü yükseldi ve daha önceki geri çekilmeyi tersine çevirdi. Bitcoin, 15 Şubat’ta 44.180 dolarla gün içi en yüksek seviyelerine ulaştı, Ethereum 3.000 dolar bariyerini aştı ve altcoinler %3 ile %10 arasında değer kazandı.

 

Zincir içi analitik firması, Cardano dahil olmak üzere birçok altcoinin, ortalama yatırımcı getirileri yönetim kurulu genelinde düştüğü için yeşil “Fırsat Alanı” bölgesine geçtiğini belirtiyor. Kripto pazarındaki son oynaklık, çoğu token 2021’in en yüksek seviyesinden düştüğü için yatırımcı kârlarının özellikle sert bir şekilde düşmesine neden oldu.

Cardano, başarılara rağmen hâlâ az satın alındı

Cardano (ADA) ağı, son birkaç gündeki işlem hacmi açısından Bitcoin ve Ethereum’u geçmek de dahil olmak üzere son aylarda bir dizi dönüm noktasına ulaştı.

https://twitter.com/cardano_daily/status/1493257267004977153

Üst düzey bir kripto analistine göre, ağ büyümesiyle kaydedilen ilerlemeye rağmen ADA, değerinin altında kalmaya devam ediyor. Verilere göre altcoin, 24 saatte %5,07 artışla yazım sırasında 1,09 dolardan işlem görüyor. Kripto analisti Ali Martinez tarafından yayınlanan Santiment’in Piyasa Değerinden Gerçekleşen Değere (MVRV) göstergesine göre Cardano, son fiyat seviyelerinde değerinin altında görünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin