Az bilinen altcoin artış sinyalleri veriyor! Alım için doğru zaman mı?
Az bilinen altcoin artış sinyalleri veriyor! Alım için doğru zaman mı?

Az bilinen altcoin artış sinyalleri veriyor! Alım için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yükselen Pancake (CAKE) fiyatı düşen bir kama modeli içinde daralıyor. Bu toparlanma rallisi yakında 10 dolarlık genel direnci etiketleyebilir ve bu tavandan bir yükseliş kırılması altcoin’i 12,74 dolar seviyesine taşıyabilir. Bununla birlikte, ilgili alıcılar, kama deseninden olası yansımalar kaldığı için dikkatli olmalı.

Anahtar noktaları

  • CAKE grafiği, sabah yıldızı mumunu haftalık zaman çerçevesi grafiğinde yansıtır.
  • 50 ve 100 günlük SMA, yükseliş geçişi vermenin eşiğinde.
  • Altcoin’deki gün içi işlem hacmi 187.7 milyon dolar olup, %3,93’lük bir zarara işaret etmektedir.

CAKE/USDT Chart

CAKE/USDT teknik tablosu, günlük zaman çerçevesi grafiğinde düşen kama modellerini gösterir. 10 dolarlık dirençten yapılan son düzeltme, kripto para fiyatını %30 azalttı ve onu 0.618 Fibonacci düzeltme seviyesine düşürdü.

Ayrıca, altcoin 7,5 dolarlık destekten toparlandı ve yatırımcıların bakış açılarının satış rallilerinden alım düşüşlerine dönüştüğünü gösteriyor. V şeklindeki toparlanma, düzeltme aşaması kayıplarını tamamen geri aldı ve altcoin’i %26 oranında artırdı.

Sürekli alım, önceki salınımın 10 dolarlık yüksek direncini yeniden canlandıracak ve yeni bir boğa rallisinin başlamak üzere olduğunu gösteriyor. Alıcılar 10 doların üzerinde güçlü bir çıkış ve sürdürülebilirlik teklif ederse, yatırımcılar bir sonraki önemli tedarik bölgesinin 12,75 dolardan olmasını bekleyebilirler.

Yazım sırasında, CAKE fiyatı %0,75’lik bir gün içi kazançla 9,35 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, düşen kama deseni bozulmadan, yatırımcılar Mart’ın düşüğü 5,23 dolara serbest düşüş riskiyle karşı karşıya.

Teknik Analiz

SMA: Yükselen 50 günlük SMA, 100-SMA çizgisinin üzerine çıkmak üzere. Bu yükseliş geçişi, ek satın alma çekebilir ve 10 dolarlık çıkışı destekleyebilir.

Girdap göstergesi: VI+ ve VI- eğimi arasındaki anlık yayılma, güçlü yükseliş momentumunu yansıtır.

Direnç seviyeleri: 10 dolar ve 12,7 dolar

Destek seviyeleri: 5,23 dolar ve 7,46 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin