Pi Döngüsü: Bu gösterge, Bitcoin için önemli sinyaller veriyor olabilir
Pi Döngüsü: Bu gösterge, Bitcoin için önemli sinyaller veriyor olabilir

Ayıların savunma hattı Bitcoin boğalarını zorluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarı haftaya karışık bir şekilde başladı. Bitcoin %0,18 düşüşle 3.874 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ethereum %1,56 düşüşle 132,51 dolardan ve XRP, %1,33 artışla 0,3106 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin boğaları 4 bin doları aşma mücadelesi veriyor

FXStreet analisti Tanya Abrosimova, Bitcoin boğalarının 4 bin doları aşma mücadelesinde zorlu bir savaşla karşı karşıya olduğunu şu şekilde söyledi.

Şu anki fiyatın hemen üstünde ve 3.950 dolara kadar bir sürü güçlü teknik seviye var. Direnç bölgesi, Bitcoin boğalar için kırılması zor bir kilit olacak.

Bu arada, kendini kripto balina fısıltısı olarak ilan eden AngeloBTC’den yeni uzun vadeli bir tahmin geldi. Görüşünü Twitter aracılığıyla paylaştı. Analist, 117.000 takipçisine, 2021 yılına kadar Bitcoin’in 30.000 dolarlık bir rotada olduğunu ve bankacıların Bitcoin’lerini çalmasına izin vermeyeceğini söyledi.

Tahmin ile alakalı son tweet’i geçen yılın kasım ayında olan analist için uzun zamandır beklenen bir geri dönüş olduğunu gösteriyor. İyimser olmasına rağmen, AngeloBTC, kripto ticaretinin riskli olduğu konusunda uyarıyor ve yatırımların ya aya gideceğini ya da sıfıra gideceğini söylüyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao da, kripto hakkında uzun bir görüş alıyor ve neredeyse her şeyin nihai bir şekilde belirtilmesini istiyor. Ortak nokta olarakta piyasada ne kadar çok kripto para varsa o kadar iyi olacağını belirtiyor. Ayrıca gelen eleştiriler üzerine CZ, iyi veya kötü olması topluluk tarafından cezalandırılır ama genel kabul için ne kadar çok o kadar düşüncesini savunuyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin