Popüler platformda Bitcoin (BTC) fiyatı 5.300 dolara kaydı
Popüler platformda Bitcoin (BTC) fiyatı 5.300 dolara kaydı

Ayılar zor durumda: Analistlere göre Bitcoin boğaları geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Aralık 2017’de Bitcoin (BTC) 20.000 dolara ulaştıktan sonra en uzun ayı piyasasına girdik. Bitcoin, o zamandan Aralık 2018’de gördüğü 3.200 ABD Dolarına ulaşana dek istikrarlı bir şekilde düştü.

“İnsanlar Bitcoin (BTC) baharı için hazırlanıyorlar.”

Boğa rallisini henüz görmedik, çünkü Bitcoin 4200 dolar seviyesinin üzerine çıkamadı, 3.600 dolar ve 4.200 dolar arasında kaldı. Ancak, eToro kıdemli analisti Mati Greenspan gelecek için şunları söyledi:

Son zamanlarda, tüm kriptopara piyasası pazarı, sahiplenmede büyümeye devam ettiği için giderek daha iyimser bir hale geliyor. Kripto kışı sona eriyor, insanlar bahar için hazırlanıyorlar.

https://twitter.com/100trillionUSD/status/1103653686620930054

Daha dün, SFOX’un Şubat ayındaki oynaklık raporu yayınlandı ve bu durum pazarın hafifçe yükseldiğini gösterdi. Bir kripto analisti olan planB’de mevcut durumu Twitter’da şu şekilde duyurdu:

Geometrik/aritmetik ortalama dinamiklerini temel alan bir sinyal, Bitcoin’de bir sonraki boğa piyasasının başlayabileceğini gösteriyor.

Bitcoin’e yatırım hızlandı

Başka bir analist, Bitcoin’in 2 bin doların altına düşeceğini iddia eden birçok analistin aksine, likidite açısından en mantıklı hedefin 2019’da minimum 3.330 dolar olacağını söyledi.

https://twitter.com/TheCryptoDog/status/1103449073724592134

Pazar, ayılarla zorlu rekabetlere neden olan olaylarla olgunlaştı, çünkü herkes Bitcoin’e aşık olan Twitter CEO’su Jack Dorsey gibi Bitcoin’e yatırım yapıyor.

İşlemler rekor seviyeye ulaştığında Bitcoin temelleri daha da güçleniyor ve kripto trader’ı Crypto Dog, BTC’nin zaten tarihsel maksimumdan yüzde 85 oranında düştü, bu nedenle Bitcoin halving olduğunda tarihsel olarak yükseliş olayına yaklaşırken yukarı doğru güçlü bir hareket beklenebilir.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin