bitcoin fiyatı
Bitcoin fiyatı 10.000 doların altına çekildi... Olası nedenleri ve bir sonraki hamle ne olabilir?

Ayı piyasasından korunmak için 5 farklı yatırım stratejisi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoinler bir kez daha, Nisan ve Mayıs ayı boğa piyasasının geçici bir durum olduğunu gösteren büyük bir darbe aldı. Şimdi, değerler iyileşmeden önce daha da düşebilir ve bazı altcoinler için umutlar tükenebilir. Bitcoin’in (BTC) piyasa fiyatı 6.000 dolar seviyelerinde dolaşıyor. Ancak altcoinler için durum daha vahim bir seviyededir. Piyasanın bu hali yatırımcıları ayı piyasasından korunmak için farklı yatırım stratejisi uygulamaya itiyor.

İşte ayı piyasasından korunmak için 5 yatırım stratejisi

Özellikle, bazı kripto paralar yıl boyunca görülmeyen fiyatlara düşerken, bazıları ise ICO satış fiyatlarının da altına düştü. Tabi bu yeni bir kazanç dalgasına ulaşmak için bir fırsat olabilir. Altcoinler son derece riskli görülebilir, ancak geri dönüş olasılığı her zaman vardır.

Peki, durum bu kadar kötü iken yatırımcılar bu dönemden en az hasarla çıkmak için ne yapmalı? Şu an piyasa riskli görünse de ayı piyasası birçok alım fırsatı verdiği söylenebilir. İşte ayı piyasasından korunmak için uygulayabileceğiniz 5 farklı yatırım stratejisi.

1. 100 dolarlık yatırım

Aralık ve Ocak ayında birçok insan borç alarak kripto para piyasasına girdi ve bununu sonucunu çok ağır ödediler. O zaman yatırım yapılan bazı kripto paralar %85-90 oranında değer kaybetti. Bu yüzden başlamak için en dipteki coinler seçilebilir. 2017’de 20 dolarla piyasa giren yatırımcılar binlerce dolar kazandılar.

2. Node’lara yatırım

İşte ucuz altcoinlerin cazip olduğu yer burasıdır. Madencilik ekolojik bir felaket olarak görüldüğünden, ayrıntılı bir istifleme sistemine sahip olan madeni paralar vardır. Son fiyat düşüşlerinden sonra, bazı kripto paralara sahip olmak bu yüzden daha elverişli hale geldi. Yatırımcılar belirli sayıda node sahibi olabiliyor ve elindeki miktara göre ödeme alabiliyorlar. Kaliteli projeler arasında Stratis (STRAT), aynı zamanda Ontolog (ONT) ve NEO (NEO) da bulunuyor.

3. Acele et ve bekle

Uzun süreli ayı piyasası ve aşırı fiyat hareketleri için geliştirilmiş bir strateji ile yalnızca birkaç coin belirleyin ve fiyatını uzun vadede gözlemleyin. Robinhood veya Blockfolio gibi çeşitli uygulamalarla sanal bir portföy oluşturun ve yatırım yapmadan önce test edin.

4. Para vermeden yatırım

Test niteliğinde işlemler yapmak için airdrop’lar iyi bir alternatif olabilir. Az bir yatırımınız olsa da yeni bir kripto parayla riskli yatırımlar yapabilir ve bol bol tecrübe kazanabilirsiniz.

5. Stablecoin’ler

Son çare olarak düşen piyasada paranızı Stablecoin’lerde tutabilirsiniz. Altcoinler çöküş yaşarken güvenli bir liman olur. Bazen kâr kaçırabilirsiniz ama hiç olmazsa zarar etmezsiniz.

Cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin