Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: XLM, ZEC, ETC, XEM, BCH, DOGE
Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: XLM, ZEC, ETC, XEM, BCH, DOGE

Ayı piyasasında kâr etmenin yolu, üçgen arbitraj: İşte üçgen arbitraj fırsatı sunan kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bazı kripto para piyasaları nihayetinde yatırımcıların beklentilerini karşılasa da bu eğilimler kısa ömürlü olabilir. Kullanıcıların kendi insiyatifleri altında olmasına rağmen üçgen arbitraj fırsatları her zaman keşfedilmesi gereken ilginç kazanç seçenekleri. Aşağıdaki altı üçgen arbitraj fırsatı bugün oldukça ilginç seçenekler sunuyor.

Üçgen arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: XLM, BTC, MANA, DGB, NLC2, XRP

XLM (Kraken/CoinDCX/CoinDelta)

Bugün, Kraken’de ucuz bir XLM satın alma üçgen arbitraj fırsatı sunuyor. Bu fonları CoinDCX üzerinde AE’ye çevirmek ve CoinDelta’da satmak, %14’ün üzerinde çok muhteşem bir kâr sağlayabilir. Bununla birlikte, ilgili platformların tümü hafta sonları boyunca oldukça düşük bir likiditeye sahip.

BCD (Binance/OKEx/CoinDelta)

Üçgen arbitraj fırsatlarına dahil olan herhangi bir para biriminin satın alınması söz konusu olduğunda, Binance göz atmak için iyi bir platform. OKEx üzerinde BCD’yi satın alıp Binance’de AE’ye dönüştürmek, CoinDelta’da AE’yi satarken büyük bir fiyat farkı oluşturur. Bu işlemlerin doğru bir şekilde yapılması durumunda %15’lik bir kazanç mümkün.

MANA (CoinDelta/CoinDCX/Bitbns)

Hint rupilerine erişimi olan kullanıcılar CoinDCX üzerindeki MANA pazarına dikkat etmek isteyebilir. Bu tokeni alıp REP’ye dönüştürmek için CoinDCX’e göndermek, küçük kazançlara yol açacak. Bu REP tokenlerini Bitbns’te satmak, ilk adımda MANA’yı satın alırken harcanan paraya kıyasla yaklaşık %11’lik bir kâr sağlayacak.

OneAlpha raporu: Ayı eğilimi pazar için iyi bir şey

DGB (Cryptopia/Bitbns/CoinDelta)

Digibyte hala sadık bir takipçiye sahip olsa da, en yüksek 25 piyasada gerçekleşen en yüksek seviyedeki talepleri ani bir durma noktasına geldi. Yine de, altcoin arbitraj ticareti için hala yararlı. Hint rupisileri ile Bitbns üzerinde DGB almak ve Cryptopia üzerinde SPANK tokenleri dönüştürmek, üç yönlü arbitraj ticaretine izin verir. CoinDelta’da SPANK tokenlerini satmak %21’e varan kâr sağlayabilir.

BTC (Bitstamp/HitBTC/Bitfinex)

Tüm bunlar genellikle üçgen arbitrajın Bitcoin veya iki büyük borsa içerdiği anlamına gelmez. Bugün, ABD doları ile Bitstamp’ta BTC satın almanın kullanıcıların HitTTC’de ANT’ye dönüştürülmesine izin verdiği gibi tuhaf bir gün. Bu ANT tokenlerini Bitfinex’te satmak, daha az çabayla net %15 kâr sağlayabilir. Özellikle para birimlerine bakıldığında ümit verici bir fırsat.

NLC2 (HitBTC/Cryptopia/Livecoin)

Küçük bir bahis oynamak isteyenler için, Cryptopia üzerinde NLC2 satın almak ve onu HitbTC’de Dogecoin’e dönüştürmeye değer. Özellikle de bu DOGE fonları Livecoin’e taşınmış ve başarıyla satılmışsa. Bunu yapmak, faydalanmak için %10’luk bir üçgen arbitraj kârı oluşturur. Bu piyasaların tümü, her zaman hesaba katılması gerektiği gibi, ilgili borsalarda düşük likiditeye sahip.

XRP (Kraken/Huobi/WazirX)

Günün son üçgen arbitraj fırsatı için, Kraken üzerinde XRP satın almak ve Huobi üzerindeki POlymath’a dönüştürmek, keşfetmeye değer bir seçenek. WazirX’te bu POLY tokenlerini satmak, %10’a varan kâr sağlayabilir ve bu da spekülatörlerin çok ilginç bir fırsat bulmasını sağlayacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin