109.234.33 Bitcoin (BTC) Binance’den bilinmeyen bir cüzdana taşındı
109.234.33 Bitcoin (BTC) Binance’den bilinmeyen bir cüzdana taşındı

Ayı piyasasında balina hareketi: 618 milyon dolarlık Bitcoin (BTC) hareket etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

15 Kasım’da bir Binance cüzdanından bilinmeyen bir cüzdana büyük hacimli Bitcoin (BTC) hareketi gerçekleşti.

109.234.33 Bitcoin (BTC) Binance’den bilinmeyen bir cüzdana taşındı

Taşınan tutarın 109.234.33 BTC yani 618 milyon ABD doları değerinde olduğu belirtiliyor. Yazım sırasında bu Binance cüzdanının veya Bitcoin’in taşındığı adresin kime ait olduğu hala belirsiz. Dikkat çeken şey ise böylesine büyük bir BTC hacminin, kripto para piyasalarının derin bir çöküş yaşadığı bir dönemde tek bir cüzdana ait olması. Lider kripto para, son piyasa çöküşüyle birlikte 2 saat içinde yüzde 10 değer kaybetti.

Büyük Bitcoin hareketi sonrası spekülasyonlar

Her zaman olduğu gibi, Twitter’daki kripto topluluğu, böylesi bir BTC hacminin dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’den nasıl taşındığını açıklamaya çalıştı. Zafer Erel olarak bilinen bir kullanıcı, en iyi yorumu yapmış gibi görünüyor. Zafer Erel, bu işlemin platformda tutulan büyük miktarda BTC’nin soğuk depoya taşınmasını sağlayan Binance’ye ait olabileceğini belirtiyor.

Ayrıca  10.000 BTC yani 59 milyon dolar değerindeki Bitcoin Bitfinex’ten bilinmeyen bir cüzdana taşındı. Bu büyük hacimli Bitcoin hareketlerinin bir piyasa çöküşüne teşvik edip etmeyeceği veya en azından birkaç saat veya gün içinde istikrar elde etmesine yardım edip etmeyeceğini hep birlikte göreceğiz. Güncellemeler konusunda bilgi sahibi olmak için bizi takipte kalın!

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin