featured

Ayı piyasasının ortasında en iyi performans gösteren meme coinler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki uzun süreli gerileme, meme coinler dâhil tüm kripto para topluluğu için bir roller coaster yolculuğu olan sayısız dönüş ve darbe aldı. Çok sayıda kurumsal çöküş ve iflasın ortasında birkaç kripto para birimi tokeni de aynı şekilde olumsuz performansla sarsıldı.

Popüler tokenlardan bazıları olan meme coinler de bu durumdan etkilendi. Ayı piyasasının rüzgârları hâlâ güçlü bir şekilde eserken en iyi meme coinlerin şu anda ne kadar iyi durumda olduğu sorusu akla geliyor.

Ayı piyasası ortasında gelişen meme coinler

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin, değişken piyasa koşullarına rağmen geçtiğimiz hafta marjinal kazançlar elde etti. Meme kripto para birimi, son 24 saat içinde yüzde 0,40’lık bir kazanç elde ederken geçtiğimiz hafta içinde yüzde 1,41’lik bir artış kaydetti.

meme coin

Ayrıca yıllık fiyat grafiği token’ın yüzde 10,56’lık bir kazanç kaydettiğini gösteriyor. Basın zamanında, token 0,06268 dolardan el değiştiriyor.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu, son zamanların en yoğun tokenlarından biri olmuştur. Ekip meme coinin büyümesini desteklemek için çok sayıda entegrasyon, proje ve token yakımı duyurdu.

Geçtiğimiz 7 gün içinde token yüzde 0,83’lük bir kazanç elde etti ve son 24 saat içinde işlem hacminde yüzde 11,75’lik bir büyüme kaydetti. Bununla birlikte aylık fiyat grafikleri tokenin yüzde 13,61’lik bir kayıp yaşadığını gösteriyor.

Floki (FLOKI)

Fiyat grafiği verileri FLOKI’nin son 24 saatte yüzde 0,15 kazanç sağladığını gösteriyor. Bununla birlikte aynı dönemde işlem hacmi 6,58 milyon dolar kaydettikten sonra yüzde 8,81 oranında azaldı. Haftalık ve aylık fiyat grafikleri, tokenin kazanç ya da kayıp kaydetmeyerek iyi bir performans sergilediğini ortaya koyuyor. Token 150,76 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Pepe (PEPE)

Diğer meme coinlerle karşılaştırıldığında, PEPE token fiyatında en fazla kaybı kaydeden coin oldu. Geçtiğimiz 7 gün içinde token değerinin yüzde 7,97’sini kaybetmiştir. Aylık fiyat grafiğinde ise yüzde 41 değer kaybetmiştir. Ayrıca işlem hacmi son 24 saat içinde yüzde 18 oranında azaldı.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin