featured

Popüler analist tedirgin edici MKR tahminini paylaştı: Büyük ralli sonrası ayılar geri döndü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir teknik analist, MakerDAO’nun (MKR) %173’lük etkileyici bir yükseliş koşusunun ardından büyük bir düzeltmenin eşiğinde olabileceği konusunda uyardı.

Tanınmış kripto analisti Ali Martinez, MakerDAO yatırımcıları için alarm verdi. Altcoin’in %173’lük etkileyici bir yükseliş dalgasının ardından haftalık grafikte önemli bir satış sinyaline sahip olduğunu saptadı.

Martinez X üzerinden paylaştığı bir gönderide, TD Sequential göstergesinin MKR için potansiyel bir düşüşe işaret ettiğini söyledi. Haftalık kapanışın 1,163 doların altında olabileceğine dair göstergelerin olduğuna ve bu düzeltmenin muhtemelen 1,037 dolar seviyesine kadar devam edeceğini belirtti.

MKR

TD Sequential, potansiyel trend dönüşlerini ve tükenme noktalarını tanımlar. Bu sinyal doğrulanırsa, son yükseliş momentumunun hız kaybettiği anlamına gelecektir. Bu da yatırımcıların dikkatli davranması gerektiğine işaret eder.

1,295 dolardaki 100 haftalık hareketli ortalama, izlenmesi gereken kritik bir seviye olarak belirlendi. Ali, MKR’nin bu seviyenin üzerinde kapanmayı başarması durumunda göstergenin önerdiği düşüş senaryosunu geçersiz kılabileceğini de ileri sürdü.

MKR fiyatını neler bekliyor?

Özellikle bu düşüş eğilimi, altcoin’in Haziran ve Temmuz aylarında elde ettiği önemli kazanımları takip ediyor. Bu iki aydaki toplam %78,19’luk artış, MKR’nin tek başına rallilere çıkma konusundaki pazar potansiyelinin altını çizdi.

İlginç bir şekilde XRP, Yargıç Torres’in kararı ile yasal netlik aldığında MakerDAO zaten bir yükseliş koşusundaydı. Ardından gelen piyasa çapındaki yükseliş hissi, MKR’nin rallisine hız kazandırdı. Böylece fiyat 10 Haziran’daki 0,511 dolarlık düşük seviyesinden 8 Ağustos’ta 15 ayın en yüksek seviyesi olan 1,370 dolara yükseldi.

Ne yazık ki, yatırımcılar için coşku son zirveden kısa bir süre sonra sona erdi. Altcoin, son iki haftadır geçerliliğini koruyan 1,370 dolardaki zirveye ulaştıktan sonra hemen düşüş eğilimine geçti. Ancak, bazı yatırımcılar bu düşüşün ortasında şimdiden short pozisyonlar açmaya başladı.

Fiyat geçen hafta %4’lük kayda değer bir düşüş yaşadı ve bugün ise %5,11’lik önemli bir değer kaybı gerçekleştirdi. Bu düşüş trendi, geçen hafta gözlemlenen uzun süreli bir konsolidasyon aşamasının hemen ardından geliyor.

MakerDAO, önemli düşüşlere karşı koruma sağlayarak ayılarla savaşmaya devam etti. Ancak Ağustos ayında, %4,89’luk bir düşüş kaydettiği için bu token için zorlayıcı oldu. MakerDAO, bu yazının yazıldığı sırada ise 1,168 dolar civarında işlem görüyor.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin