Ether’de yüksek adres aktivitesi fiyatı yukarı taşımaya devam ediyor…

Ethereum büyük risk ile karşı karşıya: Ayı dönemi daha sert geçerse bu seviyeye düşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin lideri Ethereum kritik bir destek alanının altına düştü ve ufukta daha fazla kaybın olabileceğini ima etti. Ayın son gününde kapanış ise daha da önemli hale geliyor. Bitcoin 20K, Ethereum için ise 1K seviyesi altında yapacağı kapanışlar yeni ayda da sert düşüşleri gösterebilir.

Kriptonun zorlu Haziran ayı sona ererken, Ethereum dik bir düzeltme riski altında görünüyor. Piyasa katılımcıları pozisyonlarından çıkmak için borsalara koşarken, Ethereum çok az destekle ya da hiç destek almadan oturuyor.

Ethereum düşüşlerle karşı karşıya

Ethereum, satış baskısı hızlandıkça önemli bir fiyat hareketi için hazır görünüyor. İki numaralı kripto para birimi, son dört gün içinde %20’nin üzerinde bir fiyat düşüşü yaşadı. 1.015$’a kadar düşmeden önce 26 Haziran’da 1.280$’lık yerel bir yüksek seviyede işlem görüyordu.

Özellikle, Ethereum 18 Haziran’da kritik 1.000$ seviyesinin altına düştü. Aşağı yönlü baskı artıyor gibi göründüğü için kayıplar daha da uzayabilir.

Glassnode’dan gelen zincir üstü veriler, bilinen kripto para borsası cüzdanlarında tutulan Ethereum sayısının önemli ölçüde arttığını gösteriyor. 26 Haziran’dan bu yana yaklaşık 200 milyon dolar değerinde yaklaşık 193.000 ETH işlem platformlarına aktı. Borsalarda tutulan bakiyedeki artış, son aşağı yönlü fiyat hareketiyle aynı zamana denk geliyor ve bir satışa işaret ediyor.

Ether’deki işlem geçmişi

İşlem geçmişi, Ethereum’un daha fazla kaybı önlemek için ihtiyaç duyduğu talepten yoksun olduğunu gösteriyor. Ethereum’un bir sonraki önemli destek seviyesi, 12,8 milyon adresin 9,55 milyon ETH’ye sahip olduğu 600 dolardır. Piyasa katılımcıları, yatırımlarının “Paradan Çıkmasını” önlemek amacıyla varlıklarını satabilecekleri için bu ilgi alanı çok önemlidir.

468.000 adresin daha önce 7 milyon ETH satın aldığı Ethereum için en kritik direnç seviyesi şu anda 1.120 dolar. Bu engelin üzerinde bir günlük mum çubuğu, karamsar görünümü geçersiz kılabilir ve potansiyel olarak 1.300 $’a hatta 1.500 $’a kadar bir artışa yol açabilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin