Avustralya, Blockchain planlarını süresiz erteledi
Avustralya, Blockchain planlarını süresiz erteledi

Avustralya, Blockchain planlarını süresiz olarak erteledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avustralya Menkul Kıymetler Borsası, dünya çapında büyüyen koronavirüs krizi nedeniyle Blockchain yerleşim platformunun lansmanını ertelediğini açıkladı.

Avustralya Menkul Kıymetler Borsası, benzeri görülmemiş küresel kriz nedeniyle Blockchain yerleşim platformunun lansmanını süresiz olarak ertelemeye karar verdi. Yeni platformun Clearing House Elektronik Alt Kaydı Sistemi (CHESS) sisteminin yerini alması bekleniyor.

Koronavirüs, Avustralya’nın Blockchain planlarını da erteletti

Yeni Blockchain yerleşim sistemini nisan ayında hayata geçirilecekti. Ancak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle lansman bilinmeyen bir tarihe ertelendi. AXS Genel Müdür Yardımcısı Peter Hiom, Blockchain yerleşim sistemini uygulamaya tamamen kararlı olduklarını açıkladı.

CEO Vekili Peter Hiom ayrıca, artan volatilite ve aktivite seviyeleri ortamında endüstrinin günlük operasyonlara odaklanması gerektiğini ve bu nedenle yeni takvimi belirlemek için haziran ayına kadar bekleyeceklerini açıkladı. O zamana kadar herkesin yeniden planlamayı düşünmek ve COVID-19’un sonuçlarını daha iyi değerlendirmek için daha fazla zamanı olacağını ve daha sonra yeni bir program açıklayacaklarını söyledi.

CEO yardımcısı ayrıca, finansal hizmetler sektörlerinden ve daha geniş ekonomilerden elde edilen uzun vadeli faydaları göz önünde bulundurarak, sistemlerinin geliştirilmesi üzerinde çalışmaya devam edeceklerini açıkladı.

coinnounce

Üç ünlü isimden Bitcoin tahminleri: “Koronavirüs BTC’ye yarayacak.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin