35 milyar dolarlık yatırım firmasından ses getirecek Bitcoin hamlesi!
35 milyar dolarlık yatırım firmasından ses getirecek Bitcoin hamlesi!

Avrupa’nın en büyük üçüncü borsasından Bitcoin ETP hamlesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avrupa’nın en büyük üçüncü borsası Deutsche Boerse, 21Shares’in Bitcoin “borsada işlem gören ürününü” (ETP) elektronik ticaret merkezi Xetra’da listeledi.

21Shares Bitcoin ETP Xetra’da listeleniyor

Basın açıklamasına göre Bitcoin ETP’si ABTC, 1,5 yıldan fazla süredir izleme kaydına sahip ve %1,49 yönetim ücreti alıyor. Düzenlenmiş bir borsada listelenen ilk Bitcoin ETP, İsviçre borsalarında listelenen SIX idi. Eskiden Amun olarak bilinen 21Shares, kripto varlıkları takip eden ve birden fazla varlığı izleyen bazı ürünler piyasaya sürmesiyle tanınıyor.

Bu yılın başlarında trader’ların amiral gemisi kripto para birimini satmasına izin veren ters bir Bitcoin ETP başlatılmıştı. 21Shares, ETP’lerinden yedi tanesini, bu yılın başlarında, Almanya’nın en büyük ikinci borsası olan perakende odaklı Boerse Stuttgart’ta, düzenleyici onay aldıktan sonra listelemişti.

Xetra’daki yeni listeleme hakkında konuşan 21Shares’in genel müdürü Laurent Kssis şunları söyledi:

Xetra’daki listeleme sadece Almanya’daki mevcut konumumuzu güçlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda Avrupa ve uluslararası pazarlarda daha geniş ve kurumsal düzeyde kripto ürünleri sunmamızı sağlıyor.

Deutsche Boerse yıl sonunda 300 milyar avro hacim bildirdi

Deutsche Boerse’in verilerine göre Xetra, mayıs ayında 150 milyar avro (yaklaşık 163 milyar dolar) değerinde hisse senedi ve türev işlem gerçekleştirdi. Aralık 2019’da platformun işlem hacmi yaklaşık 300 milyar avro oldu.

21Shares’in ETP’leri diğer borsalarda zaten listelenmişti ancak Kssis’e göre çoğu kurum, bölgesel ticaret platformları olduğu için içinde bulundukları borsalara kolay erişemedi. Xetra’nın daha geniş bir uluslararası erişimi var, bu da Bitcoin ETP’nin dünyadaki diğer yatırımcılar tarafından erişilebilir olmasına yardımcı olabilir.

Kssis, İsviçre kurumlarının şu anda 21Shares’in varlıklarının yaklaşık %80’ini yönetim altında tuttuğunu belirtti. Bitcoin ETP’leri, yatırımcılara özel anahtarları veya genel adresleri yönetmek zorunda kalmadan düzenlenmiş bir varlık sınıfında BTC ile etkileşime girmelerini sağlıyor.

Bu arada bir Blockchain firması, Bitcoin işlemlerini geri almanın bir yolunu bulduğunu iddia etti. İlgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin