Avrupa'nın en büyük borsalarından biri olan Dukascopy Bank, ETH/USD CDF işlemleri yapacak
Avrupa'nın en büyük borsalarından biri olan Dukascopy Bank, ETH/USD CDF işlemleri yapacak

Avrupa’nın en büyük borsalarından biri ETH/USD CDF işlemleri yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde Avrupa’nın en büyük borsalarından biri olan Dukascopy Bank, resmi web sitesinde müşterilerinin ticarette Ethereum (ETH)/USD Contracts for Differences için (CFD) işlem yapabileceklerini açıkladı.

Avrupa’nın en büyük borsalarından biri olan Dukascopy Bank, ETH/USD CDF işlemleri yapacak

Dukascopy Bank konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Ethereum Blockchain’inde kripto para birimleri için kendi ICO’su adına sürekli altyapı hazırlığı yapan Dukascopy Bank, Ether’den ABD dolarına (ETH/USD) CFD işlemlerine başlıyor.

Şirket, 9 Ekim’den itibaren Dukascopy Bank ve Dukascopy Avrupa self-trading hesapları için ETH/USD CFD’lerin alım satımının yapılacağını açıkladı. Borsa ayrıca ETH/USD CFD ticareti kurallarının BTC/USD işlemlerine benzer olacağını da belirtiyor. Ayrıca duyuru da, CFD ticareti için geçerli kaldıraçların Dukascopy Bank’ta 1:3 olacağı söyleniyor. Ancak, Avrupa Menkul Kıymetler ve Piyasalar Kurumu (ESMA) tarafından ortaya konan düzenlemeler nedeniyle, kaldıraç Dukascopy Avrupa’da 1:2 olacak.

Ethereum, Mobil Cari Hesabı olan müşteriler tarafından kullanılabilecek

Özellikle şirket Ethereum’un, Mobil Cari Hesabı (MCA) olan müşteriler tarafından kullanılabileceğini belirtiyor. Ancak, marjinal ticaret işlemleri MCA müşterileri tarafından kullanılamaz. Ayrıca Dukascopy Bank, konuya yönelik şunları söylüyor:

Ether’lerini Dukascopy Bank hesaplarında tutabilecek ve diğer MCA müşterilerine devredebilecekler.

MCA’lar arasında Ethereum CFD’lerinin transferi anında olacak ve platformdaki Bitcoin’e benzer şekilde komisyonsuz olacak. Önümüzdeki günlerde şirket, ticari hesaplar ve MCA’lar için kripto paralar ile para çekme ve para yatırma hizmetleri sağlamayı planlıyor. Şirket, piyasadaki en iyi kripto para birimi olan Bitcoin üzerinden kripto para birimi kavramını test etmeyi dört gözle bekliyor.

Dukascopy Bank, Ethereum Blockchain’i tarafından desteklenen bir ICO başlatacak

Eylül ayının başlarında şirket, Ethereum Blockchain’i tarafından desteklenen bir ICO başlatma niyetini açıkladı. “Dukascoin” adlı Stablecoin İsviçre Finans Piyasası Denetim Otoritesi (FINMA) tarafından onaylanmak üzere bekliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin