Ethereum blok zincirindeki günlük işlemler tüm zamanlar zirvesine ulaştı
Ethereum blok zincirindeki günlük işlemler tüm zamanlar zirvesine ulaştı

Avrupa devi olan şirket, kripto para sektörüne adım attı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avrupa ve İspanya’daki en büyük enerji şirketlerinden biri olan Repsol, petrol şirketleri için Blockchain ve kripto para teknolojisinde uzmanlaşmış bir şirket olan Finboot’un %8’ini satın aldı. 

Avrupa devi olan Repsol, Finboot’un %8’ini satın aldı

Barselona ile Londra arasında bulunan bir şirket olan Finboot, Repsol’den ekonomik destek alan ilk firmalardan biri. Firma, müşterileri için petrol ve gaz, perakende satış ve daha fazlası gibi alanlarda Blockchain çözümlerini uyarlama konusunda uzmanlaştı.  Rapora göre, Finboot BlockLabs adlı bir Bockchain projesi üzerinde çalışıyor. Repsol Teknoloji Laboratuarları, firmanın bu platformu geliştirmesine ve farklı şirketlere çözümler sunmasına yardımcı oldu. 

Aynı zamanda, República adlı web sitesi, Repsol’ün, Repsol Corporate Venturing adlı yatırım fonu aracılığıyla Finboot’a yatırım yaptığını bildirdi.  Firmanın, Nanotekn gibi nanoteknoloji, Ample gibi elektrikli mobilite çözümleri veya 3D Recreus sağlayan diğer şirketlere yatırım yaptığını belirtmekte fayda var. Finboot’taki en son yatırımla, Repsol’ün ticari işlemleri daha kolay ve daha hızlı hale getirmesi mümkün olacak. 

Blockchain teknolojisi ile çalışmaya başlayan tüm dünyada birçok firma var

Aynı zamanda El Economista, Repsol’un sonunda yılda 400.000 € tasarruf sağlayabileceğini düşündüğünü söyledi. Bu teknoloji ile süreçleri iyileştirmek, bürokrasiyi azaltmak ve ayrıca organizasyonları daha verimli hale getirmek mümkün. El Economista tarafından yayınlanan rapora göre, dağıtık muhasebe teknolojisinin (DLT) veri alışverişinde ve denetimlerin iyileştirilmesinde de kullanılabileceğini bildiriliyor.

Blockchain teknolojisi ile çalışmaya başlayan tüm dünyada birçok firma var. Bu firmalar bankaları, finansal şirketleri, sağlık merkezlerini ve hatta hükümetleri içeriyor. Örneğin Carrefour, Fransa ve diğer ülkelerdeki süpermarketlerinde sattığı ürünleri takip etmek için dağıtık defter teknolojisi kullanıyor. Kullanıcılar artık bir ürünün nereden geldiğini ve çiftlikten süpermarkete nasıl geldiğini kontrol edebilirler. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin