AVAX fiyat düşüşü hangi seviyede son bulacak?
AVAX fiyat düşüşü hangi seviyede son bulacak?

AVAX fiyat düşüşü hangi seviyede son bulacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa ayıların etkisi altında işlem görmeye devam ederken kripto piyasası olumsuz işlem görüyor. Önde gelen kripto para birimleri, bir haftadan uzun bir süredir ilk kez yatay bir model sergiledi ve bu da kripto endüstrisinin yakında toparlanma ihtimaline işaret ediyor.

AVAX fiyatı ayın ilk haftasında %10’dan fazla değer kazandığından Ekim ayı yükselişle başlamıştı, ardından piyasa grafiklerinde trendin tersine dönmesiyle madalyonun değerini kaybetmesine neden oldu.

Death Cross’un ardından Avalanche coin, fiyat artışı nedeniyle tüm kazanımlarını dengeledi ve ayın ikinci haftasında %5’lik kayıp daha yaşadı.

Boğalar trendden çıkmaya çalışırken Avalanche fiyatı şu anda direnç trend çizgisine çok yakın işlem görüyor ve bu da önümüzdeki günlerde kripto para için büyük bir fiyat hareketi ile sonuçlanabilir.

RSI neredeyse bir haftadır orta noktanın altında işlem görüyor ve bu da piyasada zayıf bir alım ve satım gücüne işaret ediyor. Üstelik grafikte sürekli bir düşüş görülüyor ve bu da fiyatın önümüzdeki dönemde değer kaybetmeye devam edeceğini gösteriyor.

AVAX fiyatı yeniden değer kazanacak mı?

Boğalar direnç trend çizgisine doğru alçalan kanalı kırarsa fiyat ivme kazanacak ve yakında 9,60 dolarlık direnç seviyesini test etmeye hazırlanacak.

Ayrıca, piyasa ivme kazanmaya devam ederse fiyat değer kazanmaya devam edecek ve önümüzdeki günlerde 9,96 dolarlık üst direnç seviyesini test edecek.

Diğer taraftan, ayılar piyasaya hakim olmaya devam ederse fiyat 9,11 dolarlık destek seviyesini kıracak ve bu da kripto paranın ivme kaybetmeye devam etmesine ve düşüş eğilimi altında işlem görmesine neden olacak. Üstelik boğalar fiyatı tutamazsa AVAX fiyatı yakında kritik destek seviyesi olan 8,75 doları test edecek.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin