Son zamanların popüler coin'i yükseliş momentumunun sonuna mı geldi?
Son zamanların popüler coin'i yükseliş momentumunun sonuna mı geldi?

Son zamanların popüler coin’i yükseliş momentumunun sonuna mı geldi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tükenen yükseliş momentumu, LOOM fiyatının küçük bir geri çekilme için hazır olduğunu gösteriyor; Bu düşüşü satın almalı mısınız?

Eylül ayının başından bu yana, Loom coin fiyatı kripto piyasasındaki emsallerinden daha iyi performans gösterdi. Kripto para fiyatı, 2 Eylül’ün en düşük seviyesi olan 0,0374 dolardan 0,2948 dolara kadar kayda değer bir yükseliş göstererek toplamda %682,6’lık bir kazanç elde etti. Bununla birlikte, fiyat 3 dolarlık psikolojik seviye civarında arz baskısına tanık olmaya başladı ve bu da tükenmiş yükseliş momentumu sorusunu gündeme getirdi.

Anahtar noktalar

  • LOOM coin fiyatı 3 dolar seviyesinde yoğun arz baskısıyla karşı karşıya kaldı.
  • Potansiyel düzeltme, fiyatı %27,5 oranında düşürebilir ve ardından 2 dolar gibi önemli bir desteğe ulaşabilir.
  • LOOMer’daki gün içi işlem hacmi 276 milyon dolar olup %58’lik bir kayba işaret etmektedir.

TradingView Chart

Daha geniş piyasa belirsizliğine meydan okuyan Loom Network fiyatı, günlük zaman çizelgesi grafiğinde parabolik bir büyüme gösterdi. Bu son yükseliş için net bir katalizör olmasa da Güney Koreli döviz platformu Upbit’teki kayda değer ticaret faaliyetleri dikkatleri çekti.

Basın anına kadar LOOM fiyatı 0,27 dolardan işlem görüyor ve gün içi 0,5 dolarlık mütevazı bir kazançla seyrediyor. Bununla birlikte, 0,3 dolar bariyerinde, kripto para fiyatı iki uzun fitilli ret mumu oluşturdu ve bu da yatırımcılar arasındaki kararsızlığı yansıtıyor. Büyük bir rallinin ardından oluşan bu belirsizlik mumları, yükseliş momentumunun tükendiğine ve yaklaşan bir düzeltmenin erken işaretine işaret ediyor.

Her halükarda, bir varlığın tükenen yükseliş momentumunu geri kazanmak için önemli bir toparlanmanın ardından bir miktar geri çekilme göstermesi yaygındır. Bu, alıcılara bu kriptoyu indirimli bir fiyattan yeniden biriktirme imkanı da sunabilecek sağlıklı bir faaliyettir.

İzlenecek temel seviyeler

Beklenen geri çekilmenin ortasında Fibonacci Geri Çekme Aracı, yatırımcıların toparlanma eğilimini devam ettirebilecek önemli destek seviyelerini belirlemelerine yardımcı olabilir. İlk kayda değer destek, %23,6 Fibonacci seviyesine denk gelen 0,33 dolar seviyesinde bulunuyor ve ardından %38,2 Fibonacci geri çekilmesiyle uyumlu olan 0,2 dolarlık psikolojik destek geliyor. Ek olarak %50’lik bir geri çekilmeye karşılık gelen 0,165 dolar seviyesi çok önemli bir destek seviyesi olarak hizmet edebilir. Bu noktanın altındaki bir kırılma, alıcı ivmesinin zayıfladığına işaret edebilir ve bu da kripto paranın yükseliş görünümüne yönelik riskin arttığına işaret edebilir.

Üstel Hareketli Ortalama: 20 ve 50 günlük EMA, geri çekilme aşamasında güçlü bir destek görevi görebilir.

Göreceli Güç Endeksi: %86’lık aşırı alım geri kazanımındaki günlük RSI eğimi, daha yüksek bir düzeltme potansiyeline işaret ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin