AVAX boğaları, fiyatı bir sonraki dirence taşıyabilir mi?

AVAX düşüşü derinleştiriyor mu? Haftaya nasıl başladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto varlıklar zor bir haftayı geride bıraktı. İnişin ve çıkışın bir hayli fazla olduğu hafta bitmiş oldu. Yeni iş gününe ise varlıkların geneli pozitif başlangıç yaptı. Piyasanın önemli varlıklarından AVAX ise düşüş ile göze çarpıyor. 

Avalanche, şimdi piyasa değeri ile ilk 10 kripto para birimi arasına girmek için stablecoin ile yarışıyor. 18,1 milyar dolarlık piyasa değeri olan stabilcoin Binance USD’nin (BUSD) altında bekliyor.

AVAX geçen hafta %9,61 düştü ve diğer “Ethereum katilleri” ile aynı doğrultuda performans gösterdi. Solana (SOL) ve Cardano (ADA) geçen hafta %8,63 ve %11,30 düştü. 

Rakip Terra (LUNA), son 24 saatte %4’ten fazla dökülmesine rağmen, geçen hafta hala %39.06 arttı.

AVAX, rakiplerinin gerisinde mi kalıyor?

AVAX, rakiplerinin gerisinde mi kalıyor?

Avalanche, rakiplerine nazaran performans olarak geride kaldı. Şu an diğer varlıklarla vermesi gereken mücadeleyi stablecoin ile sürdürüyor. Dokuzuncu sırada yer alan Terra ile arasında ise ciddi bir fark var. LUNA ile AVAX fiyatı birbirine yakın olsa da arz farklılığı LUNA’Yı ön plana çıkarıyor.

Avalanche, LUNA’yı yakalaması için yaklaşık 10 milyar dolarlık market değerine ulaşması gerekir. Bu da ciddi bir hacim giriş demek.

Öte yandan AVAX gün başlangıcını yüzde 6’lık düşüşle yaptı. Anlık çekilmelerde ise yüzde 8’e kadar geriledi. Şu an 10. sırada yer alsa da her an yerini kaybedebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin