Ava Labs, Amazon anlaşmasını duyurdu: AVAX bir anda tepki verdi…

AVAX, 100 dolara ulaşırsa yatırımınız ne kadar değerlenir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılı bitmeden düşük fiyattan fiyatlanan kripto para birimlerini satın almak isteyen yatırımcılar için bir fırsat olabilir. Birçok para birimi 2021 yılında yaptığı ATH seviyesinden uzakta kaldı. Buna ek olarak uzman ve analistler her ihtimali göz önünde olması gerektiğini düşünüyor.

Yatırımcılar, herhangi bir varlık aldığında yapılması en gerekli şey parçalı alım yapmaktır. Örnek verecek olursak AVAX satın almak isteyen yatırımcı tüm parasıyla girmemelidir. Bunun yerine parayı 2,3 ya da 4’e bölmek en mantıklısıdır.

2021 boğa koşusu sırasında AVAX tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 146,22 dolara ulaştı. Ancak bu seviyeden sonra Avalanche diğer kripto para birimleri gibi büyük düşüş yaşadı. Diğer yandan bazı analistler, bir sonraki boğa koşusunda yeniden ATH yapabileceğini düşünüyor.

100 dolarlık AVAX ne kadar değerlenir?

3,6 milyar dolarlık piyasa değeriyle AVAX şu anda 11,69 dolardan işlem görüyor. Bu yılın büyük bölümünde bir fiyat düşüşü yaşadı. AVAX son 30 günde %9,13, son 60 günde ise %25,84 değer kaybetti. Fiyatları son 3 ayda %33,90 ve yılbaşından bugüne %89,76 düştü.

Diyelim ki bugün AVAX’a 100$ yatırım yaptınız. 11,69$ olan fiyatı için elinizde 8,55 tokene sahip olursunuz.

Aldığımız AVAX tokenleri 100$’a ulaşırsa, yaklaşık 855$’a satabilirsiniz. Bu da yaklaşık olarak 8,5X veya %755’lik bir getiri sağlar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin