26 Kasım Avalanche fiyat analizi

Avalanche fiyat analizi: AVAX yüzde 20 kaybetti, 100 doların üstünde destek bulabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. çünkü son saatlerde 100 dolara doğru bir yükselişin ardından daha da aşağı yönlü bir ret gördük.

Genel kripto para piyasası, son 24 saat içinde güçlü satış baskısı gördü. Bitcoin yüzde 6.95, Ethereum ise yüzde 8.11 kaybetti. Bu arada Avalanche (AVAX) yüzde 13’ün üzerinde kayıpla en kötü performans gösterenler arasında yer alıyor.

AVAX/USD, 102.03 $ – 129.52 $ aralığında işlem gördü ve bu da son 24 saatte güçlü bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 28,32 azalarak toplam 1,75 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 24,58 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel listede 11. sırada yer alıyor.

26 Kasım Avalanche fiyat analizi

4 saatlik grafikte, Dip 100 dolar işaretinin üzerinde bulunduğundan Avalanche fiyatı için son saatlerde bir artış görebiliriz.

Avalanche fiyat analizi, bu hafta düşüş momentumuna geri döndü. Kasım ayının başlarındaki güçlü bir rallinin ardından, 21 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 147 dolara ulaşıldı.

Ancak Pazartesi günü başka bir yükselme girişiminden sonra, AVAX/USD 144 dolar civarında zirve yaptıktan sonra daha düşük bir dip gördü.  Oradan güçlü bir ilk düşüşle 113 dolara geriledi. Kaybın bir kısmını geri aldıktan sonra, 130 dolarlık önceki destek direnç olarak yeniden test edildi.

Piyasa, dün ikinci bir güçlü düşüş başladığından beri AVAX’da işlem görmedi ve Avalanche fiyat hareketinin bir gecede daha da düşük seviyelere inmesine neden oldu. Bugünün ilk yarısında satış baskısı devam etti ve alıcılar nihayet 112 dolarlık AVAX fiyatını gördü.

26 kasım Avalanche 4 saatlik grafik

Avalanche fiyat analizi: Sonuç

Bugün erken saatlerde yaşanan güçlü düşüşün ardından toparlanmanın devam etmesini beklediğimizden, Avalanche fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. AVAX/USD, son saatlerde 100 doların üzerinde reaksiyon gördüğünden, AVAX’ın geri çekilmesinin yolunu açan yeni bir düşük seviyenin belirlendiğini varsayıyoruz.

Cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin