featured

Önümüzdeki hafta satın alınabilecek 0,10 doların altındaki en iyi kripto paralar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kısa süre önce kripto para piyasasında başlayan yükseliş, yatırımcıların dikkatini çekerek dijital varlıkların değerlerinin yükselmesini sağlamıştı. Başta Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto varlıklar olmak üzere kripto para piyasasında kayda değer bir artış yaşandı.

Bununla birlikte farklı yatırımcı portföyleri için daha bütçe dostu alternatif coinler de giderek ilgi odağı oluyor. Özellikle portföylerini çeşitlendirmek ve önümüzdeki boğa piyasasında önemli kazançlar elde etmek isteyenler için 0,10 doların altındaki kripto varlıklar iyi bir alternatif olacaktır.

Önümüzdeki hafta izlenmesi gereken kripto paralar

1. Shiba Inu

DOGE fiyat hareketleri ile paralel ilerleyen Shiba Inu, Ethereum blok zinciri üzerinde çalışan bir dijital varlık. Önemli bir kısmı merkezi olmayan borsalarda kilitli olan toplam 1 katrilyon token arzıyla SHIB, geliştirme ve tanıtımda topluluk katılımı ile merkezi olmayan bir ekosistem kurmayı amaçlamaktadır.

Ayrıca bu altcoin bünyesinde, SHIB ile ilişkili merkezi olmayan bir borsa olan ShibaSwap’a sahip. Bunun yanında her biri Shiba Inu ekosisteminde farklı rollere hizmet eden Leash ve Bone adlı iki token piyasada işlem görüyor. Güncel fiyatına bakıldığında genel olarak yükseliş eğiliminde olan Shiba Inu, şu anda hafif bir dalgalanma ile işlem görüyor.

SHIB / 1 günlük grafik

 

Bununla birlikte, kripto para piyasasında meme coinlerle ilişkili doğal riskler nedeniyle potansiyel yatırımcıların SHIB’ye dikkatle yaklaşması çok önemlidir. Buna rağmen kripto para birimi hafta genelinde yüzde 7,7’lik bir büyüme kaydetti. Sürdürülen alım ivmesi ve yüzde 61,01 artışla 282.688.671 dolara yükseldi. Ve birçok analistin katıldığı gibi SHIB işlem hacmi, iddialı hedefleri için sağlam bir temel oluşturmakta. Bu da yakın bir gelecekte bir sıfırı daha ortadan kaldırabileceğini işaret ediyor.

2. Pepe coin

Ethereum blok zincirinde faaliyet gösteren bir meme coin olan PEPE, Nisan 2023’ten bu yana ivme kazandı. DOGE coin’in neredeyse dört yılda ulaştığı 1 milyar dolarlık kilometre taşını sadece üç hafta gibi kısa bir sürede ulaşarak yatırımcının gözde tercihi oldu. Bireysel ve küresel piyasa hareketlerine bağlı olarak önemli fiyat dalgalanmaları yaşamasına rağmen meme coin büyümesini sürdürüyor.

Pepe coin, lansman sırasında kullanıcı katılımını arttırmayı ve uzun vadeli yatırımları özendirmeyi amaçlayan yeniden dağıtım sistemi üzerine kurulu. Daha sonra bu projede değişiklikler yapılmış olsa da yeniden dağıtım sisteminin sürekliliği şu anda belirsizdir. Sadece bu durum bile PEPE gibi projelere katılmayı düşünen yatırımcı için özen gösterilmesi gereken bir nokta.

kripto para

Son yıllarda meme coinlerin popülerlik kazanmasıyla birlikte Pepe coin de ilgi odağı haline geldi. 1,3’lük bir artış yaşadıktan sonra yazım sırasında 0,00000130 dolar seviyesinde işlem görüyor. Coin’in işlem hacmi yüzde 163,39 artışla 396,37 milyon dolara yükseldi. Piyasa değeri ise yüzde 0,37 artışla 556,38 milyon dolar oldu.

3. Kaspa (KAS)

Hızla gelişmekte olan coinlerden biri olan Kaspa (KAS), kHeavyHash hashing algoritması üzerinde çalışıyor. Bugün itibariyle düşmekte olan Kaspa’nın dolaşımdaki arzı 21,49 milyar dolara ulaştı. Kaspa’nın piyasa değeri ise 1,9 milyar dolardır.

Kaspa’nın uygulaması; ulaşılabilirlik, blok veri budama, SPV kanıtları ve gelecekte katman 2 çözümlerinin uygulanmasını kolaylaştıracak alt ağ desteği gibi çeşitli özellikler içeriyor. Ağ protokolleri de içeren projenin inovasyona olan bağlılığı ve topluluk odaklı ahlakı, Kaspa’yı kripto para alanında öncü bir güç olarak konumlandırıyor.

KASPA son zamanlarda uygun maliyetli fırsatlar arayan yatırımcıların ilgisini çekti ve geçen yıl yüzde 2094’ün üzerinde kayda değer bir artış yaşadı. Ayrıca geçen hafta kripto para borsasındaki ralliden etkilenerek değerinde yüzde 75’lik bir artış gerçekleşti. Ancak şu anda KASPA günlük yüzde 2,3’lük hafif bir düşüşle 0,089423 dolardan işlem görüyor.

Son 24 saatte 114.934.098,78 dolara ulaşan işlem hacmindeki artış, altcoinin yatırım açısından değerine dikkat çekiyor. Ayrıca bir önceki güne kıyasla yüzde 121,50’lik önemli bir yükseliş sonrası piyasa faaliyetlerinin arttığına ve projeye duyulan güvenin pekiştirildiğine işaret ediyor.

Bonus: Yatırımcılar için yeni bir alternatif – Bitcoin ETF Token

Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilen Bitcoin ETF token, ERC-20 tokeni olarak piyasada yerini aldı. BTCETF kısaltması ile hayata geçirilen dijital varlık, ABD piyasalarının heyecanla beklediği spot Bitcoin ETF gelişmeleri hakkındaki en son haberleri kullanıcıya sunuyor.

 

Bitcoin ETF Token, SEC’den gelmesi beklenen ETF onaylarına bağlı bir kripto para birimi olarak işlem görecek. BNB, USDT ve ETH gibi kripto varlıklar ile veya banka kartları ile alınabilen BTCETF token, anında satılarak stake edilebilir.

İlk Bitcoin ETF’leri onaylanmadan önce yatırımcılara sunulan varlık, 200 bin doların üzerinde para toplayarak rekor bir etaba geçiş yaptı. Satış öncesi başlangıç fiyatı 0,0052 dolar olan dijital varlık, ön satış tekniği ile mümkün olan en düşük fiyattan satın alınabiliyor.

Bitcoin ETF Token’i Ziyaret Edin

finbold

 

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin