Aurumcoin (AU) 60 kat değer kazandı
Aurumcoin (AU) 60 kat değer kazandı

Aurumcoin (AU) yüzde 6.000 oranında arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap verilerine göre Aurumcoin (AU) geçtiğimiz birkaç saat içinde büyük kazanımlar gördü. Projenin AU tokeni, 24 saat içinde %6.000 oranında değer artışı yaşadıktan sonra %5.750 oranına geriledi.

Aurumcoin (AU) 60 kat değer kazandı

Bugün nispeten küçük bir altcoin olan altın destekli kripto para Aurumcoin, değerini yaklaşık 60 kat arttırdı. CoinMarketCap’taki toplam piyasa değeri bakımından 23. sıraya yerleşti. Bir AU tokeni şimdi 1.786,33 dolar değerinde.

Aurumcoin (AU) fiyat grafiği
Aurumcoin (AU) fiyat grafiği

Fiyatlardaki bu büyük artışa rağmen, ticaret hacmi hala nispeten düşük. Bu durum, CoinMarketCap sitesinde yanlış istatistik göstermeye yol açan bir tür teknik aksaklık olduğunu düşündürmekte. WorldCoinIndex’e göre, AU %100’ün biraz altında seyrediyor.

Aurumcoin (AU) bir pump ve dump oyunu mu?

Diğer olasılıklar, pump ve dump şeması bulunması ya da bir yatırımcının büyük bir alım girmesi, belki de bir çeşit pazarlama oyunu bile olabilir.

Böyle büyük bir fiyat artışının görünürdeki güvenilmezliğine rağmen, birçok gözlemci hala kripto topluluğunda sık sık kullanan FOMO’yu hissediyor. Ani fiyat değişimlerini uzun ayı piyasası boyunca, özellikle ucuz altcoinlerde gördüğümüz bir durum. Uzun bir süredir bitkin bir fiyat düşüşü yaşarken, Bitcoin’in fiyatı 7 bin direnç çizgisinin altına çekildi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin