Augur (REP) tokenlerinin geçişi 9 Temmuz 2018 tarihinde başlayacak
Augur (REP) tokenlerinin geçişi 9 Temmuz 2018 tarihinde başlayacak

Augur (REP) sözleşmeleri Ethereum ağına dağıtılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Augur (REP) Ethereum Blockchain üzerine inşa edilen açık kaynaklı, merkezi olmayan bir platform olarak tahmini piyasaya hitap ediyor. Ayrıca Augur, 9 Temmuz’da Ethereum’un ana ağında akıllı sözleşmeler başlatmayı dört gözle bekliyor.

Augur (REP) tokenlerinin geçişi 9 Temmuz 2018 tarihinde başlayacak

Augur, REP token sahipleri için tahmin pazarındaki hataları daha dikkatli bir şekilde düzeltmek için mali bir teşvik sağlayarak ağda doğruluk sağlar. Kullanıcılar piyasalardaki hisseleri alabilir, raporlamaya katılabilir ve tahmin için pazarlar oluşturabilir.

Herhangi bir kripto para için genel piyasa bonosu fiyatlarındaki herhangi bir artış için, Bitcoin veya Ethereum olsun, tahmin rutininde hiçbir değişiklik yapmadan Augur ağına hizmet eder. REP geçişinin 9 Temmuz 2018 tarihinde başlaması planlanıyorMevcut REP tokenleri süresiz olarak donacak ve yeni REP dengelerinin geçişi başlayacak.

Augur’un akıllı sözleşmeleri Solidity’den önce yazıldı

Augur’un kurucu ortağı Joey Krug, konuya yönelik şunları söyledi:

İnsanların Augur projesi gibi bir şeyin ne kadar karmaşık olduğunu veya Ethereum üzerine inşa etmek için ne kadar zorlu bir mühendislik çabasına ihtiyaç olduğunu anladığını sanmıyorum. Augur’un akıllı sözleşmeleri Solidity’den önce yazıldı, sözleşme yönelimli programlama dili o kadar yaygın ki Ethereum ağı ile popüler.

Böylece, Augur’un konuşlandırılması haberi alınırken, tüm güncel REP tokenleri, Augur ağında erişilebilecek yeni REP tokenleri sözleşmelerinde yapılır. Teknoloji hiç olmadığı kadar donanımlı.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin