atronocom
Atronocom Roadshow İstanbul Başlıyor!!!

Atronocom Roadshow İstanbul Başlıyor!!!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Atronocom Roadshow İstanbul başlıyor. Bitcoin‘in, Satoshi Nakamoto takma adlı biri tarafından dünya kamuoyuna sunulmasının üzerinden 10 yıl,  ilk online ödeme sistemlerinin üzerinden ise yaklaşık 25 yıl geçti.

Bu 25 yıllık süreçte dünya büyük bir hızla değişti ve hayatımıza birçok yenilik girdi. Şu anda, bu gelişmelere ayak uydurmak oldukça zor. Konusunda en uzman kişiler dahi 21. yüzyılın zorluklarına karşı doğru cevabın nasıl verileceğine dair fikir birliğine sahip değil.

Bu nedenle 22 Haziran 2019’da Çırağan Sarayı Kempinski’de bir organizasyon yapıldı.  Blockchain, Online Ödeme ve Yapay Zekâ konularının geçmiş ve geleceğini konuşmak üzere dünyanın dört bir yanından uzmanlar, girişimciler ve meraklılar İstanbul Boğazı’nda bir araya gelecek.  Bu buluşma aynı zamanda mevcut ilişkileri derinleştirmek ve yeni temaslar kurmak için de iyi bir fırsat olacaktır. Konuşmacı listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu etkinliğin organizasyonu ve finansmanı ATRONOCOM tarafından yapılıyor.  ATRONOCOM ilk günden beri bu konunun içinde bulunan bir grup uzman, geliştirici ve meraklıdan oluşuyor. Amacı insanlığı, en gelişmiş, en güvenli, en kolay ve en teknolojik ödeme uygulamasıyla buluşturmak.

Atronocom yardıma muhtaç insanlara destek veren ilk Blockchain

Atronocom sadece büyük tutkuları olan bir oluşum değil, aynı zamanda Blockchain üzerinde yapılan tüm işlem ücretlerinin yüzde 10’unu “Sevgi Zinciri” adı altında ayırarak, dünyadaki yardıma muhtaç insanlara destek veren ilk Blockchain.

Atronocom, iş birliği yaptığı “Operation Rescue” (Kurtarma Operasyonu) ile hali hazırda günde 7 merkezde 1000’den fazla çocuğa gıda ve hayati gereksinimler sağlıyor.

Etkinliğe katılmak isteyenler için biletler halen satışta. Davetiye satın almak için gerekli bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz: https://atrom.pro

(Bilet satışından elde edilen gelirler insani yardım için kullanılacaktır.)

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin