Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

17 Haziran kripto para piyasaları özeti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

17 Haziran Pazartesi, Kripto para piyasaları toplam değeri, 284 milyar dolara ulaşmış durumda. Geride bıraktığımız haftanın geneline baktığımızda, piyasa değerinin istikrarlı şekilde arttığını görüyoruz. Aynı zaman şu anki sermaye miktarının Kasım 2017 değerlerinde olması da dikkat çekici bir gelişme olarak kaydedilebilir.

Artan piyasa değerine bağlı olarak işlem hacimlerinde de bir gelişme söz konusu. Son 24 saatlik ortalama işlem hacmi Coinmarketcap verilerine göre 71,4 milyar dolar seviyesine ulaştı.

Kripto para piyasaları pazar payı yüzde 57’ye yükselen Bitcoin, son 24 saat yüzde 1 kadar geri gelse de hafta sonu 9.000 dolar gibi önemli bir direnci zorlanmadan geçtiğini görüyoruz. Bitcoin (BTC), şu an ortalama 9,150 dolar fiyatından el değiştiriyor.

Piyasa değerine göre en büyük 20 kripto paranın ortalama getirisinde son 24 saatte bir değişiklik olmazken Bitcoin ve altcoinlerin genelinin haftaya durgun başladığını söyleyebiliriz. Cosmos (ATOM), Tezos (XTZ) ve NEM (XEM) gibi altcoinler ise yüzde 3’ün üzerinde getiri oranları ile dikkat çeken kripto paralar.

İlk 10 kripto para (kripto 10) 17 Haziran destek direnç seviyeleri

Dün gerçekleşen fiyat hareketlerine göre kripto 10 için bugünkü önemli seviyeleri aşağıdaki tablolardan inceleyebilirsiniz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin