Atlantic Financial CEO'su: “Bitcoin durumunda, koyduğunuz her şeyi kaybedebilirdiniz.”

Atlantic Financial CEO’su: “Bitcoin gelecekte önemli bir küresel para birimi olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir cypherpunk ve bir Bitcoin Vakfı üyesi olan Atlantic Financial CEO’su Bruce Fenton, Naomi Brockwell’le yaptığı son röportajda kripto para birimi ve Blockchain ekosistemine girişinden bahsetti.

Bruce Fenton: “Bitcoin, bir para birimi olarak, küresel parayı bozma potansiyeline sahip.”

Fenton, Blockchain teknolojisinden çıkacak en heyecan verici teknolojinin Bitcoin olduğunu ve küresel paranın bozulma potansiyeli olduğunu belirtiyor. Ayrıca Fenton, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin, bir para birimi olarak, küresel parayı bozma ve belki de bir çeşit küresel rezerv parası gibi yeni bir para biçimine dönüşme potansiyeline sahip. Bunun gerçekten çok geniş kapsamlı etkileri olduğunu düşünüyorum. Wall Street’ten, menkul kıymetlerin tokenlerininden biliyorsunuz bu gibi başka uygulamalar konusunda heyecanlıyım ve bu tür şeyler de oldukça ilginç.

Fenton, Bitcoin’de zamanının çoğuna yatırım yaptığını ve Bitcoin ya da “Bitcoin-like” teknolojisinin küresel bir para birimi olma gücüne sahip olduğunu ekleyerek açıklamalarına devam ediyor. Ancak, geleceğin neye benzeyeceğini belirlemek için henüz çok erken olduğu için yatırımcıların dikkatli olmalarını tavsiye ediyor.

Atlantic Financial CEO’su: “Bitcoin durumunda, koyduğunuz her şeyi kaybedebilirdiniz.”

Fenton, Bitcoin’in muhtemelen Blockchain teknolojisinin en favori uygulaması olduğunu, ancak çok riskli olan birçok projeden de etkilendiğini söylüyor. Kripto meraklısı açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin durumunda, koyduğunuz her şeyi kaybedebilirdiniz ve bu projelerin hepsi sıfıra inerek çok riskliydi, bu yüzden bu projeler konusunda her zaman çok temkinli davranıyorum.

Bitcoin işlemleri sayı olarak ilk kez 300.000'i geçti

CEO ayrıca, Ethereum, Ethereum Classic ve Ravencoin dahil olmak üzere ilgilendiği diğer projeler hakkında da konuştu. Monero ve MimbleWimble’a olan ilgisini paylaşarak, kripto para birimlerinin sunabileceği gizlilik yönleriyle ilgilendiğini vurguluyor. Fenton, kullanım durumu yani tokenizasyon nedeniyle Ravencoin ile çok ilgilendiğini belirtiyor.

Atlantic Financial CEO’su Bitcoin ile nasıl tanıştı?

Ayrıca Fenton, konuya yönelik şunları söylüyor:

Whitepaper’lardan birinin yazarlığını yaptım; Ben buna dahil oldum ve toplumla birlikte çalışıyorum… Bence… bu çok cypherpunk bir proje türü ve o kimsenin veya kurucuların hisse veya geliştirici hisselerinin veya ICO’nun olmadığı ya da herhangi bir türden fon toplanması olmadığı için teşvikler düzenleniyor.

Fenton, Wall Street’teki işi nedeniyle her zaman serbest piyasa ekonomisi ve gelişmekte olan teknolojilerle ilgilendiğini söylüyor. Teknoloji ve ekonominin birleşmesinin onu kripto para topluluğuna çektiğini de sözlerine ekliyor. Fenton, 2012’de Wall Street’te olmasına rağmen, Barry Silbert ile tanışana kadar kimsenin kripto para birimiyle ilgilenmediğini vurguluyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin