ATH sonrası görülen veri yine açığa çıktı: 1 saatte 25 bin Bitcoin adresi üretildi!
ATH sonrası görülen veri yine açığa çıktı: 1 saatte 25 bin Bitcoin adresi üretildi!

ATH sonrası görülen veri yine açığa çıktı: 1 saatte 25 bin Bitcoin adresi üretildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün sadece bir saatte yaklaşık 25.000 yeni Bitcoin (BTC) adresi oluşturuldu. Bu istatistik en son Ocak 2018’de görülmüştü.

Glassnode’un verilerine göre, yeni Bitcoin adreslerinin 24 saatlik hareketli ortalaması 24.807’yi buldu. Bazı saatlerde bu ortalamanın çok üstüne çıkılırken bazı saatlerde ise altında kalındı.

Aynı zaman dilimi içerisinde ağda böyle bir cüzdan oluşturma aktivitesinin görüldüğü son tarih Ocak 2018’di. Bu tarih Bitcoin’in 20.000 dolara ulaşmasından hemen sonraydı.

Bir kişi pek çok Bitcoin adresi oluşturabilir

Aynı zamanda, herhangi bir kripto meraklısı binlerce veya milyonlarca Bitcoin adresi oluşturabileceğinden, yeni adreslerin miktarı doğrudan yeni kullanıcı sayısı olarak görülmemeli. Hatta gizlilik ve güvenlik nedenleriyle genellikle birden çok adres kullanılması öneriliyor.

Glassnode’a göre, şu anda sıfırdan büyük bakiyeye sahip toplam 32,5 milyon Bitcoin adresi var. Bu veri Ocak 2018’deki keskin düşüşün ardından Mart 2018’den bu yana sürekli olarak yükseliyor.

Genel olarak Bitcoin adreslerinin sayısı ve fiyatı artmaya devam ettikçe, ağın büyüdüğünü ve (muhtemelen) daha fazla kullanıcı olduğunu gösteriyor.

Kullanıcı sayısına biraz daha yakından bakıldığında etkin adreslerin sayısı da dikkat çekiyor. Şu an 850 bin civarında olan aktif adresler 2019’un sonlarından bu yana yükselişte ancak yine de Bitcoin’in 2017’deki zirvesinden daha düşük.

Bu arada birçok yorumcunun belirttiği gibi, Google arama trendleri henüz “Bitcoin” arama terimini uçuşa geçirmiş değil. 

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin