26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?
26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?

Asya’nın en büyük bankalarından biri RippleNet’e katılıyor: XRP piyasadaki konumunu sağlamlaştırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Asya’nın en büyük bankalarından biri RippleNet‘e katılıyor. Güneydoğu Asya Ülkeleri’nin (ASEAN) beşinci büyük bankası olan CIMB Grubu, sınır ötesi ödemeleri anında uygulamak için Ripple’ın bankalar ve finans kurumlarına yönelik çözümünü kullanacak.

Asya’nın en büyük bankalarından biri RippleNet’e katılıyor

CIMB Ripple ürünleri aracılığıyla verimli bir bölgede Blockchain teknolojisinden yararlanan ilk bankalardan biri. CIMB Grubu konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Ripple’ın Blockchain tabanlı çözümü, CIMB’in SpeedSend adlı patentli havale ürününü geliştirmek için konuşlandırıldı. Bu hizmet müşterilerin doğrudan hesap kredisi ve anında nakit tahsilatı ile para göndermesine ve almasına izin verir. Geliştirme, dünya genelinde, hem ASEAN’a hem de diğer ülkelere giden sınır ötesi havale şirketlerine erişimini geliştiriyor. Zaten Avustralya, ABD, İngiltere ve Hong Kong gibi koridorlara para transferleri yapıyor.

Güneydoğu Asya’ya yapılan para transferleri 120 milyar dolara ulaşacak

CIMB CEO’su Tengku Dato Sri Zafrul Aziz, Ripple’ın teknolojisinin sınır ötesi ödemelerin nasıl yapıldığını temelden dönüştüreceğini söyledi. Tengku Dato Sri Zafrul Aziz konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Bu yenilikçi Blockchain çözümü, uluslararası sınır ötesi havale işlemlerinde devrim yaratacak ve CIMB’nin dijital bankacılık teklifini ASEAN üzerinden müşterilerimize hızlı ve düşük maliyetli çözümler sunarak sürdürme çabalarının bir kanıtı.

Dünya Bankası verilerine göre, 2018 yılında Güneydoğu Asya’ya yapılan para transferlerinin 120 milyar dolara ulaşması bekleniyor. CIMB’in ağı, 850 şubesi ve 13,5 milyon müşterisi ile 15 ülkeyi kapsıyor.

Ripple Coinbase Custody’de

Bu arada XRP, kurumsal yatırımcılara büyük miktarlarda kripto para birimini saklamak için güvenli bir yol sağlamak adına tasarlanan bir platform olan Coinbase Custody’de resmi olarak yer aldı. Geçen ayın sonlarında New York’un Mali Hizmetler Bölümü onaylı platform XRP, Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Ethereum Classic’i platformuna ekledi.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin