populous
Asya işlem saatinin lideri Populous oldu

Asya işlem saatinin lideri Populous oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasasının devam eden yükseliş momentumu, Asya seansı işlem saatlerinde de devam etti. Böylece toplam piyasa değeri Mart ayı başından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Tüm kripto para birimleri sağlam kazanımlar elde etmeye devam ediyor. Bitcoin geçtiğimiz 24 saat içinde yüzde 6,5 artarak,  şu anda 8.900 doların üzerine çıkmış durumda. Bitcoin’deki yükseliş,  Altcoinlerin de yükselmesini sağladı. Ve şu an hemen hemen hepsini artıda görüyoruz.  En iyi 25 altcoin içinde ise en yüksek performans gösteren altcoin ise Populous oldu.

Coinmarketcap, sabahın en iyi performans gösteren altcoini olan PPT’nin yüzde 20’lik bir kazanç elde ettiğini gösteriyor. Şu anda 28.90 $ ‘da işlem gören “Populous”, dün bu zamana kadar olan 24.20 dolar seviyesinin üzerinde sağlam kazançlar elde etti. Artış, bu kripto para birimini en iyi 25 seviyesine taşıdı. Hafta boyunca PPT, 15.50 dolardan başlayan fiyat hareketi ile yüzde 85 gibi muazzam bir artış gösterdi.  Aylık grafiğe bakıldığında, karşımıza geçen ay itibariyle 16 dolardan yüzde 75’lik bir kazanç ile sağlam bir performans gösterdiği çıkıyor. PPT, Bitcoin karşısında ise, dün yüzde 12.4 artış sağlayarak,  290400 sats’dan 326400 satoshis’e yükseldi. BTC’ye karşı ay boyunca yapılan kazanımlara göz attığımızda ise bu kez 179000 satoshis’ten yüzde 80’in üzerinde gerçekleştiğini görüyoruz.

populous grafik

Populous bir çok popüler altcoini geride bıraktı

PPT, küçük ve orta ölçekli işletmeler için eşler arası bir platform sunan, Blockchain tabanlı fatura finansmanı çözümleri sağlayıcısıdır. PPT için mevcut momentum, 1 Mayıs’taki canlı Beta lansmanına kadar sürülebilir. Piyasaya yansıyan bir söylentiye göre ise, “Beta-live’ın amacı, istekli olan PPT sahiplerinin kitlesel akışını kabul etmeye başlamak için bir“ OK ”sinyali olup olmadığını belirlemek için Populous’ın platform ve teknolojileri kontrollü bir ortama yerleştirmesine izin vermektir.

Toplam satış hacminin yaklaşık yüzde 95’i, son 24 saat içinde 4 milyon dolardan 8,8 milyon dolara çıkan PPT’nin neredeyse tüm ticaret hacmi Binance’da bulunmaktadır. Bu, Şubat ayı ortasından bu yana ilk kez toplamda 1 milyar doların üzerinde olan Populous‘ın toplam piyasa değerini oldukça zorladığı görüldü. Öyle ki ilk 25 kriptonun en tepesine, gösterdiği performansla, gizlice giren Populous, şu an Verge, Zcash ve Nano’nun önünde yer alıyor.

Tüm kriptolar için toplam piyasa kapitalizasyonu geçtiğimiz gün% 6,6 oranında artmış bulunuyor.  Şu an 6 Şubat’taki büyük düşüşün ardından en güçlü ralliyi yapan piyasa 389 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. Asya seans saatinde iyi performans gösteren diğer altcoinler arasında ise, Bitcoin Cash, Litecoin’i geride bırakan EOS ve beşinci sırada bulunan Tron ve Bitcoin Gold yer alıyor.

newsbtc

 

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin