Asset Backed Crypto Summit (ABC)’ta birçok ünlü konuşmacı katılacak
Asset Backed Crypto Summit (ABC)’ta birçok ünlü konuşmacı katılacak

Asset Backed Crypto Summit 28 Eylül’de Lizbon’da düzenlenecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Asset Backed Crypto Summit (ABC) 28-29 Eylül tarihlerinde Lizbon’da düzenlenecek ve çeşitli sektörlerde Blockchain konusu ve uygulama konuları ele alınacak.

Asset Backed Crypto Summit’a birçok ünlü konuşmacı katılacak

Asset Backed Crypto Summit (Asset Destekli Kripto Zirvesi), bu ayın sonunda Lizbon’da 2 gün süren bir etkinliğe Blockchain ve kripto meraklılarını davet ediyor. Etkinlik, Oxford Üniversitesi‘nden girişimcilik uzmanı Pierre Jean Hanard, Luxchain Foundation’ın kurucu ortaklarından Kenny Au’nun ve birçok tanınmış kişinin katılımıyla gerçekleşecek. Kurucusu olduğu sektördeki tanınmış uzmanları görmek ve dinlemek için 1.500’den fazla katılımcı, 500 yatırımcı ve 40 şirket gelmesi bekleniyor.

Tartışılacak konulardan bazıları, Blockchain dijital reklam, tokenler, sosyal medya, Blockchain yükselişi ve bağımsız dijital para dünyasının para politikasında potansiyel kullanımı gibi başlıklar yer alacak. Bununla birlikte konuşmacılardan EOS mimarı ve Steem’in kurucusu olan Dan Larimer, blok anahtarlarının yapay zeka (AI) uygulamalarına dikkat çekecek.

Asset Backed Crypto Summit ile birçok ortaklık hedefleniyor

Buna ek olarak, konferans aynı zamanda yeşil enerji, emlak, emtia ve değerli taşlar gibi çeşitli endüstrilerde Blockchain teknolojisini uygulayan birkaç girişime örneklendirilecek. Zirve, hem özel sektörde hem de kamu sektörlerinde yeni iş ortaklıkları kurmayı ve Blockchain ağlarını sürekli geliştirmeyi hedefliyor. ABC Zirvesi’nin kurucusu Serge Lobréau hedeflerini şu sözlerle açıklıyor:

ABC Zirvesi’ni değişimi yönlendirmek için bir platform olarak görüyoruz. Bu zirve, tüm endüstriyel, ticari, finansal, sosyal ve eğitimsel çıkarlarda iş fırsatlarını aktif olarak arayan yatırımcıları, liderleri, etkileyicileri ve üst düzey karar alıcıları bir araya getirecek.

ABC Zirvesi 28-29 Eylül’de, geçtiğimiz Nisan ayında Avrupa Blockchain Ortaklığı‘nı imzalayan ve Avrupa ülkelerinden biri olan Portekiz’de yapılacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin