Huobi, Verge (XVG) tokenini platformuna ekliyor

Artık Verge (XVG) ChangeNOW platformunda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektörü başlangıcından bu yana çok sayıda saldırıyla karşı karşıya kaldı. Piyasada güvenlik sistemlerini pozitif bilgi ile sürdüren ve saldırıya karşı korunaklı bir ağa sahip olan Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto para birimleri de var. Kripto para piyasasında nispeten küçük bir para olan Verge ise ağlarına zarar verici saldırılara pek çok kez maruz kaldı. Bütün bunlara rağmen bugün Verge (XVG) ChangeNOW platformuna ekleniyor.

Verge (XVG) ChangeNOW platformunda listeleniyor

Tüm bu gelişmelerden bağımsız olarak Verge, iyileşmeye ve yeni ilişkiler kurmaya devam ediyor. ChangeNOW Verge’yi platformunda listeleyeceğini açıkladı. ChangeNOW, tüm kontrolü merkezi hizmetlere bırakır. Hizmet dışı bir hizmet olarak, ChangeNOW güvenlikle ilgilenir ve kişinin varlıklarını kontrol etmez. Parayı da saklamaz. ChangeNOW’da para takası için azami miktar yoktur, yani ihtiyaç duyulduğu kadar değişim yapılabilir.

Artık Verge (XVG) ChangeNOW platformunda
Artık Verge (XVG) ChangeNOW platformunda

Verge yazım sırasında, %8,5 oranında düşüşle 0,02 dolardan işlem görüyor. Verge şu anda 399 milyon dolarlık piyasa değeriyle 33. sırada yer alıyor. Verge haftalık olarak ise %0,93 oranında değer kaybına uğradı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin