Stellar Lumens (XLM)  Bitcoin’den bile önce artış trendine girdi
Stellar Lumens (XLM)  Bitcoin’den bile önce artış trendine girdi

Stellar Lumens, Chain şirketini 500 milyon dolara satın alacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM), San Francisco merkezli finans sektörüne odaklanan Blockchain şirketi Chain’i satın almayı planlıyor. Satış bedelinin 500 milyon dolar olacağı ve satış bedelinin XLM aracılığıyla ödeneceği belirtiliyor. Stellar Lumens Chain şirketini satın alarak yeni projeler başlatmayı planlıyor.

Stellar Lumens en büyük yedinci kripto para birimi

Chain daha önce Khosla Ventures, RRE Ventures, Blockchain Capital, Pantera Capital, Nasdaq, Visa, Citi Ventures, Thrive Capital, BoxGroup ve Haystack gibi yatırımcılardan 43 milyon dolardan fazla kaynak sağladı. Chain’in bu destekçileri, işlemden hemen sonra tutabilecek veya satılabilecek şekilde XLM ile ödeme alacak.

XLM, 2014 yılında Ripple’ın kurucu ortağı Jed McCaleb’in kurduğu Stellar tarafından oluşturuldu. Stellar Lumens, bugün 4 milyar dolardan fazla piyasa değeriyle en büyük yedinci kripto para birimi.

Stellar Lumens Chain sistemine nasıl dahil edilecek?

IBM kısa bir süre önce Stellar Blockchain teknolojisi ile ilgili bir açıklama yaptı ve Veridium Labs ile güçlerini birleştireceklerini duyurdu. Bu yeni proje, karbon kredilerinin Blockchain teknolojisi ile bir token olarak işlem görmesini sağlayacak ve böylece tüketicilerin ve şirketlerin çevresel etkileri daha iyi yönetmelerine yardımcı olacak. Bu durumda IBM ve Stellar birleşimi sonucunda önemli projeler gerçekleştirilebilir. Stellar’ın Chain’i sistemine nasıl dahil edeceği ve Chain’in mevcut ürünlerini geliştirmeye devam edip etmeyeceği belli değil. Ayrıca Chain’in CEO’su Adam Ludwin’in ne yapacağı da henüz net değil.

Fortune

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin