SMS ile Bitcoin Cash istenilen her numaraya gönderilebiliyor
SMS ile Bitcoin Cash istenilen her numaraya gönderilebiliyor

Artık Türkiye’deki yatırımcılar SMS ile Bitcoin Cash transfer edebilecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paralar, paranın gücünün ve özgürlüğünün merkezi otoritelerden bireye aktarıldığı bir dünya vaat ediyor. İnternet üzerinden oluşturulan sistemler bu vaatlerin yerine gelmesine yardımcı olacak. Ancak Türkiye ve Arjantin vatandaşlarını internet olmadan kripto parayla etkileşime geçme şansı elde ediyor. Yeni duyurulan bir CoinText hizmeti ile Türkiye ve Arjantin vatandaşları, internete bağlı olmayan telefonlarından SMS ile Bitcoin Cash transfer edebilecek.

SMS ile Bitcoin Cash istenilen her numaraya gönderilebiliyor

Akıllı telefonlar, dünya iletişim biçimlerinde devrim yaratırken, dünyadaki pek çok kişi, bu tür gelişmiş kişisel aygıtlardan mahrum kalır ve internete sürekli erişim imkanı yoktur. CoinText, Bitcoin Cash ile internet, uygulama ya da parola olmaksızın işlem yapılmasına olanak verir, bu da işletim bölgelerindeki Bitcoin Cash ağının kullanılabilirliğini büyük ölçüde artırır. CoinText’in kurucusu ve CTO’su Vin Armani, SMS gönderimi ile ilgili şunları söyledi:

CoinText’ten önce, ilk kripto paralarınızı almak için bir yazılım cüzdanını indirmeniz veya bir kripto para borsasına katılmak zorundaydınız. Hatta arkadaşlarınızı aynı işlemleri yapmaları için ikna etmek zorundaydınız. Şimdi herkesin telefonlarına para gönderebilirsiniz.

CoinText, 2 Faktör Kimlik Doğrulaması kullanıyor

CoinText hizmetinin kullanıcıları, “BALANCE” ve “RECEIVE” gibi komut sözcükleri veya kelime öbeklerini Bitcoin Cash bakiyeleri ile etkileşime girmek için metin mesajları olarak yazabilecekler. Ayrıca servis, 2 Faktör Kimlik Doğrulaması kullanarak olası güvenlik sürelerini telafi eder.

Türkiye ve Arjantin, ağır enflasyonla mücadele eden ülkeler. Arjantin’in enflasyonu 2018’de bugüne kadar yüzde 40,5’e ulaştı ve yıl sonuna kadar yüzde 44’e ulaşması bekleniyor. Bu arada, Türkiye’nin enflasyonu Eylül ayında 15 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Armani, her iki ülkenin de CoinText hizmetini kullandığını söylüyor. Çünkü Bitcoin’in “daha ​​iyi bir para” olduğunu biliyorlar.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin