Ontology (ONT) tokeni önemli gelişmeler yaşıyor
Ontology (ONT) tokeni önemli gelişmeler yaşıyor

Artık Ontoloji (ONT) CoinEgg Borsası’nda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ontoloji, ana ağını 30 Haziran’da yayınlayacak. İngiltere’de yerleşik bir Blockchain varlık alım satım platformu olan CoinEgg, ONT NEP-5 tokenlerinin token takasını Temmuz ayında ana ağ lansmanından sonra ONT ile destekleyeceklerini açıkladı. Artık Ontoloji (ONT) CoinEgg Borsası’nda!

Ontoloji (ONT) CoinEgg Borsası’nda listeleniyor

CoinEgg’in resmi internet sistesinde yer alan açıklamaya göre, tüm NEP-5 tabanlı tokenler token takasından sonra ana ağ üzerinde çalışan yeni ONT tokenleri ile değiştirilecek. Ana ağın yayımlanmasından sonra tüm NEP-5 ONT tokenleri, Ontoloji ana ağına geçmek için eşleşmeyi tamamlamalı. Borsa, yatırımcıların sorun yaşamaması için önceden CoinEgg’ye ONT’lerini yatırmalarını tavsiye ediyor. Token takasının gerçekleşmesinden sonra bu %100 geri çekilebilecek. Ana ağ lansmanıyla birlikte ONT token takasını destekleyecek diğer borsalar; Binance, Huobi, OKEx ve KuCoin’dir.

CoinEgg, yalnızca kripto varlıklarının ticaretine odaklanan ve herhangi bir fiat takası sağlamayan bir kripto para borsası. Coinegg üzerinde 40’ın üzerinde altkoin listeleniyor. CoinEgg’in en cazip özelliği, birçok borsada %0,25’e yakın olan işlem ücretinin borsada yaklaşık %0,1 olması. Aynı zamanda CoinEgg’in 2013 yılından beri faaliyette olmasına rağmen henüz herhangi bir saldırıya maruz kalmamış olması.

Ontoloji’nin ana ağ lansmanı yaklaşıyor

Ontoloji bir çift token (ONT ve ONG) modelini kullanır. İlk olarak, ONT bir NEP-5 tokeni ve ONG’yi serbest bırakmaz. Ontoloji’nin an ağ lansmanından sonra, kullanıcılar ONT ile NEP-5 ONT’yi değiştirebilecek ve periyodik olarak ONG tokenleri serbest bırakılacak. Ontoloji’nin ana  ağı, Haziran 2018’in sonunda devreye girecek. Serbest bırakıldıktan sonra, tüm NEP-5 ONT tokenleri, Ontoloji ana ağına geçiş için eşleştirmeyi tamamlamalı. Ontoloji herkesin token takasını tamamlaması için yeterli zaman ayırdı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin