Litecoin halving’den önce düşüyor: Peki neden?
Litecoin halving’den önce düşüyor: Peki neden?

Litecoin (LTC) tokeni düşüş piyasasının kurbanı: LTC yeni dipleri görüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC) tokeni önemli bir grup destekçiye sahip ve Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee kripto paranın ön sıralarda yer alması için çabalıyor. Kripto para ise son 6 ayda karşılaştığı en büyük düşüşle dibe vurana kadar iyi bir performans sergiledi.

Litecoin (LTC) tokeni 2018’de ilk zemin dokunuşu düşüşünü gördü

Litecoin, 96,94 dolarlık işlem fiyatı ile güne başladı. Ancak Litecoin, kripto para piyasasının mevcut durumundan etkilenerek 76,8 dolara kadar düştü. Bu, kripto paranın son 6 aydaki en düşük seviyesi ve 2018’de ilk zemin dokunuşu düşüşü! Litecoin daha sonra momentumu yakaladı ve fiyat şu sıralar dengelenmeye çalışıyor. Litecoin şu anda %8,1 oranında düşüşle 76,89 dolardan dolardan işlem görüyor. Litecoin yazım sırasında, 4,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle 6. sırada yer alıyor.

Litecoin (LTC) fiyat grafiği
Litecoin (LTC) fiyat grafiği

Geçtiğimiz günlerde Litecoin (LTC) FXChoice adında bir başka borsada listelendiğini duyurdu. FXChoice, Forex ve CFD işlemlerinde uzmanlaşmış bir ticaret platformu ve temel olarak teknolojiyi şekillendirmeye odaklanır.

“Bitcoin’in şu anki fiyatı Bitcoin’in gerçek gelişiminden kopuk.”

Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, verdiği bir demeçte, Bithumb‘un hacklenmesiyle ilgili olarak, bu olayın Bitcoin’in temellerini değiştirmediğini söyledi. Lee, geçtiğimiz yıla kıyasla yüzde 60-70 oranında düşüşe karşın Bitcoin ağının son birkaç yılda daha da güçlendiğini iddia ederek “Gerçekten iyi gidiyor” dedi. Lee, Bitcoin’in şu anki fiyatının Bitcoin’in gerçek gelişiminden kopuk göründüğünü, yeniden toparlanacağını ve yakında geri geleceğini ifade ediyor. Lee, piyasanın şu anda bir ayı pozisyonunda yer aldığını ancak bunun ne kadar süreceğini söylemenin zor olduğunu belirtiyor. Lee açıklamalarına şunları ekliyor:

Ben 7 veya 8 yıldır bu sektördeyim ve bu zaman içerisinde son 3-4 yıl boyunca süren ayı piyasası da gördüm. Bu nedenle şimdiki ayı piyasası üç, dört yıl sürebilir veya yarın düzelebilir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin