Litecoin halving sonrası yüzde 60’ın üzerinde kaybetti, LTC piyasaya yön mü veriyor?
Litecoin halving sonrası yüzde 60’ın üzerinde kaybetti, LTC piyasaya yön mü veriyor?

Artık Litecoin kripto kredileri için teminat olarak kullanılabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain tabanlı kripto kredileri sunan bir platform olan Secured Automated Lending Technology (SALT), büyüyen kripto teminat ekosistemlerine Litecoin‘i dahil edeceklerini açıkladı. Firmanın kendi blogu aracılığıyla yaptığı duyuru, kredi limiti üzerindeki maksimum tavanın kaldırılması ve yeni piyasaya hitap eden güncellenmiş kredi çözümleri de dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik ile birlikte geliyor.

SALT platformunda Litecoin, kripto kredileri için teminat olarak kullanılabilir!

Ayıca Litecoin dışında, kullanıcılar artık Bitcoin ve Ethereum tarafından desteklendiği takdirde platformdaki nakdi kredileri temin edebilirler. SALT, yeni bir piyasada, şirketler, kripto para piyasasında çalışan firmalar ve madenciler de dahil olmak üzere büyük ölçekli kripto para birimi yatırımcıları için en iyi likidite sağlayıcısı olma adına kendine bir yer edindi.

Öncelikli hedef, büyük firmalara kredi çözümleri sunmak olsa da, kuruluş bireysel müşterilere eşit olarak yatırım yaptı. Bu, geniş bir müşteri yelpazesi için bir çözüm sağlayıcı oluşturur. Canlı portföy değerlemesi, esnek kredi koşulları, 7/24 desteği ve özel saklama çözümü gibi cazip özelliklerle, muhtemelen en büyük Blockchain tabanlı kredilendirme platformu.

SALT, yasal ve lisanslı kredi çözümleri ile dünya çapında faaliyet göstermekte

SALT şu anda ABD doları cinsinden 75.000 dolara kadar olan krediler için %5,99’luk bir faiz oranı ve 25 milyon doların altındaki krediler için %11,99’luk bir faiz oranı sunuyor. Firma, 25 milyon ABD dolarının üzerindeki kredi miktarını temin etmek için, isteğe uyarlanmış opsiyonlar sağladı. Ancak faiz oranları ve kredi tutarları yargı yetkisine göre farklılık gösterecek.

Firmanın tokeni SALT, ilk olarak 28 Temmuz 2017’de piyasaya sürüldü ve son zamanlarda değerde bir artış gördü. SALT’ın değeri geçen hafta dolar karşısında %9,25 arttı ve kademeli olarak yükselmeye devam ediyor. Şu anda 70.000 kişilik bir kullanıcı tabanına sahip olan SALT, yasal ve lisanslı kredi çözümleri ile dünya çapında faaliyet göstermekte. Firma bu yıl İsviçre, Hong Kong, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Brezilya, Porto Riko, Bermuda ve Vietnam’da ofis açmayı hedefliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin