Litecoin ile Amazon kuponları alımı Charlie Lee tarafından açıklandı
Litecoin ile Amazon kuponları alımı Charlie Lee tarafından açıklandı

Artık Litecoin ile Amazon kuponları satın alabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin, Bitcoin’den sonra popüler olan başlıca kripto paralar arasında. Üstelik en tanınmış ve köklü altcoinlerden biri. Yeni gelişmeler ile Litecoin  popülerliğini arttıracak yeni bir özellik kazandı. Kripto para artık çevrimiçi en büyük alışveriş mağazalarından biri olan Amazon’da hediye kartı satın alınarak kullanılabilecek. Litecoin ile Amazon kuponları alınması, kripto para topluluğuna Twitter üzerinden duyuruldu.

https://twitter.com/SatoshiLite/status/1047287715513884672

Litecoin ile Amazon kuponları alınacağı Charlie Lee tarafından açıklandı

Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee, Litecoin ile Amazon hediye kartı satın aldığını Twitter üzerinden duyurdu ve Litecoin’in giderek benimsendiğini vurguladı. Açıklamaya göre, hediye kartı LiteRin için Lightning Network üzerinden BitRefill adlı bir platform kullanılarak satın alınıyor. Charlie Lee, ayı piyasasında kripto para biriminin benimsenmesi konusunda umut oldu. Charlie Lee özellikle Litecoin’in piyasadaki durumu hakkında umutlu ve kanıt olarak da benimsenmesi ve yaygınlaşmasını işaret ediyor.

Bir Amazon hediye kartı aracılığıyla  Litecoin’in kullanılması, kripto paranın günlük hayatta ne kadar yaygın kullanıldığını gösteriyor. BitRefill aslında kontörlü telefonların kripto para birimi almasına imkan sağlayan bir platform. İnternet sitesinde yazan bilgilere göre, 130’dan fazla platformda 160’ı aşkın ülkede kullanılıyor. Platform ayrıca müşterilerin Amazon gibi çeşitli sitelerde kupon satın almalarına da olanak tanıyor. Platform şu anda Litecoin’e ek olarak Bitcoin, Dogecoin, Ethereum ve Dash’ı destekliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin