VersaBank, dijital mevduat kasası geliştirdi
VersaBank, dijital mevduat kasası geliştirdi

Artık kripto varlıklarınız güvende: Çünkü dijital mevduat kasası piyasada

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanadalı bir banka, kripto para yatırımcıları için dijital mevduat kasası geliştirdiğini söyledi.

VersaBank, dijital mevduat kasası geliştirdi

VersaBank Perşembe günü yaptığı açıklamada, yeni VersaVault projesinin beta testini başarıyla tamamladığını duyurdu. Yalnızca dijital banka, dijital kasaları saklamak için sanal kilit kutusunu kripto para borsasına ve kripto yatırım fonlarına sunmayı planlıyor. Yatırımcı ilişkileri direktörü Wade MacBain, bankanın halihazırda VersaVault hakkında 200’den fazla başvuru aldığını söyledi. Bir açıklamada, VersaBank CEO’su David Taylor şunları söyledi:

Pek çok kişi dijital bir güvenlik kasası için fikir ve plan düşünürken, bunu tasarladık ve geliştirdik ve şimdi müşterilerimize en gelişmiş güvenlik ve kimlik doğrulama teknolojisine sahip olan türünün ilk hizmetini ticarileştiriyoruz. Müşteriler mutlak gizliliğin tadını çıkarır.

Kripto para depolama çözümleri hızla popülerlik kazanıyor

Ürün ilk olarak Ocak 2018’de açıklandı ve Kanada’nın en küçük bankası Mart ayında iki beta kullanıcısı ile anlaştı. VersaBank, daha önce akıllı telefon üreticisi Blackberry’deki siber güvenliğin baş mimarı  Gurpreet Sahota’ya projeye Ocak ayında başlamasını söyledi. Banka, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri hızla popülerlik kazanıyor ve sahipleri daha az güvenli dijital depolama seçeneklerinde değerli varlıklarını saklamak istemiyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin