8 Aralık Bitcoin
8 Aralık Bitcoin fiyat analizi: BTC 3.400 dolarda destek buldu

9 Kasım Bitcoin analizi: BTC’de düzeltme devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

9 Kasım Bitcoin fiyat hareketleri ile ilgili detayları şu şekilde özetledik:

  • Bitcoin dün 6.500 dolar düştükten sonra toparlanmaya çalışsa da satış baskısının artmasıyla günü 6.500 doların altında kapattı.
  • Yaşanan sın düşüşün 200 saatlik hareketli ortalama civarında sınırlı kaldığını gördük.
  • Şu an 6.490 dolar seviyesinde bulunan 200 HO Bitcoin için bugünün önemli destek olarak çalışacak.

9 Kasım Bitcoin fiyatı güne 6.500 doların altında başladı

Kasım ayının başından itibaren genel olarak bir yükseliş trendinde olan Bitcoin, son iki günde ise bu trendi bozmaya yönelik aksiyonlar alıyor gibi görünüyor.

Bitcoin dolar karşısında dün güne düşüş ile başladıktan sonra bir süre 100 saatlik hareketli ortalama seviyesine tutunmaya çalıştı. Fakat gün ortasında gelen satışlar ile bu seviye hızlı şekilde kırılarak, BTC/USD paritesi 6.500 doların altına kadar sarktı.

Güne 6.500 doların hemen altında ve 200 saatlik hareketli ortalama seviyesinde başlayan Bitcoin, bu seviyeden yükselme mücadelesi veriyor.

6.500 doların geçilememesi gün içinde yeni bir geri çekilmeye neden olabilir. Bu durumda kısa vadede 6.450 dolara kadar bir sarkma görebiliriz. Şu anki hafif yönlü yukarı seyrin devamı halinde ise ilk olarak 6.520 dolar sonrasında ise 6.560 dolara doğru bir yönelim görebiliriz.

Bitcoin için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD’nin yaşanan düşüş sonrası pozitif bölgeye çıktığını görüyoruz. Sabah saatlerinde başlayan hafif yükselişin devamı halinde Bitcoin’in kazançlarını artırabileceği görülebilir. Stokastik osilatörün ise aşırı alım bölgesine dik bir şekilde giriş yaptığı görülüyor. Bu seviyede görülebilen yatay seyir yine Bitcoin yükselişi için destekleyici olabilir.

Diğer yandan düşük seviyelerde bulunan RSI ve CCI göstergeleri henüz yükseliş trendi için gerekli ivmenin yakalanmadığını işaret ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin