Kripto paralar pos cihazından alınıp satılacak
Kripto paralar pos cihazından alınıp satılacak

Artık, Kolombiya’da kripto paralar ödeme olarak kabul ediliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain tabanlı satış noktası sistemleri tedarikçisi Pundi X, Kolombiya’da 1.000’den fazla ödeme sisteminin dağıtımını gerçekleştireceğini duyurdu. Bu sayede şirket, kripto paralar için ilginin artmasını ve benimsenmesinin hızlanmasını hedefliyor. Pundi X 18 Ağustos’ta, sistemlerini kripto dostu hale getirmek için yerel firma Manticora Capital ile ortaklık kurdu.

Kripto paralar pos cihazı ile alınıp satılacak

Bir ödeme seçeneği olarak kullanılacak kripto para birimine yönelik destek, her bir mağazanın içine kurulu olan Pundi X POS sistemlerinden oluşuyor. Bu POS sistemleri, BTC, ETH, XEM, QTUM, ACT, XLM ve XVG olmak üzere 7 çeşit kripto para birimini destekliyor.

Pundi X POS sistemlerine ilginç bir özellik katarak kasada iken POS sisteminden kripto paraları doğrudan satın alma ve satma imkanı sunuyor. Pundi X üzerinden, kripto cüzdanınızı ve QR kodunu veya Alipay gibi geleneksel bir mobil cüzdanı kullanarak çeşitli ürünler için ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca, Pundi markalı Pundi XPASS kartınızı da kullanabilirsiniz. Pundi X’in CEO’su Zac Cheah, aşağıdaki videoda, sistemin perakende ortamında kullanımını gösteriyor:

Pundi X sistemleri, 12’den fazla ülkede 100.000’den fazla farklı sistemi dağıtmayı hedefleyerek büyük bir proje geliştiriyor. Şirket, Şubat ayından beri seri bir şekilde sistemlerini üretiyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin