Wirex e-para lisansı almayı başardı.
Wirex e-para lisansı almayı başardı.

Wirex e-para lisansı alan üçüncü kripto para tabanlı şirket oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wirex e-para lisansı almayı başardı. Şirket, Birleşik Krallık Finansal İdare Kurumu’ndan e-para lisansı almaya hak kazanan üçüncü kripto para tabanlı şirket olduklarını açıkladı. Bu güncellemeyle, Wirex’in İngiltere’deki kripto para ticareti faaliyetleri tam anlamıyla yasal statüye kavuşmuş oldu.

Wirex nedir?

Wirex, kullanıcıların kripto paralarını Visa ve MasterCard kartlarıyla geçirmelerini sağlayan bir kripto para ve sanal kart hizmetidir. Financial Conduct Authority, tüketici haklarını korumak ve finansal piyasanın, ticaret için ayrılmaz bir parça olmasını sağlamak adına temel amaçlarla çalışan bir BK hükümet organıdır.

Wirex’in duyurusu şu şekildeydi:

Bu e-para lisansı Wirex’e olan güveni artıracak ve küresel bir oyuncu olarak itibarımızın yükselmesini sağlayacak.

Wirex e-para lisansının yanı sıra Ripple desteğini de genişletti

Wirex, kullanıcıların uygulamalarda bazı ciddi değişikliklerden endişe etmelerine gerek olmadığını, şirketin uygulama, cüzdan ve kartların normal çalışacağını garanti etmesini istedi.

Wirex Kurucu Ortağı Dmitry Lazarichev:

Lisans, şirketin iş faaliyetlerinde en üst düzeyde titizlik ve dürüstlük peşinde koştuğunun ve başarı taahhüdünün bir kanıtıdır. Wirex’in, FCA’in yargı yetkisine boyun eğmesi, Wirex’in onlara sınıfının en iyi platformu ve beraberindeki hizmeti sunacağı konusundaki kuşkularını ortadan kaldırmalı.

Daha önce kullanıcıların Bitcoin [BTC] ve Litecoin [LTC] ticareti yapabildiği Wirex ayrıca, platformda XRP ticaretinin de başlayacağını bildirdi.

Wirex, kullanıcılarına XRP’yi fiat’a dönüştürme ve Wirex kartlarıyla kullanma imkanı sunuyor. Ayrıca kullanıcılar, harici cüzdanlarda XRP depolayabilir ve desteklenen 50 altcoini satın almak, satmak veya değiştirmek için para birimini kullanabilirler. M-cüzdan, debit kart veya kredi kartına da bağlanabilir.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Ripple fiyatı bu seviyeleri hak etmiyor: Düşüşün olası nedenleri, yükseliş beklentisi ve son gelişmeler

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin