Artık eToro'nun ticaret platformunda popüler iki altcoin’i stake edebilirsiniz
Artık eToro'nun ticaret platformunda popüler iki altcoin’i stake edebilirsiniz

Artık eToro’nun ticaret platformunda popüler iki altcoin’i stake edebilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto ticareti web sitesi artık otomatik olarak TRX ve ADA stake etme ödülleri sunacak. Şirketten yapılan bir duyuruya göre, kripto borsası eToro kullanan kripto yatırımcıları artık yatırımlarında pasif gelir elde edebilecek.

ADA veya TRX kazanın

EToro’daki Cardano ve TRON yatırımcıları, şirketin aylık stake getirisinin %75-90’ını kazanacak. Örneğin, stake etme %6 ROI getirirse, yatırımcılar kripto varlıklarından %4,5 -%5,4 kazanacaklar. Yatırımcıların kazanacağı kesin miktar, yatırımcıların satın aldığı üyelik seviyesine ve her bir kripto paranın yarattığı getiriye bağlı olacak.

EToro ödülleri otomatik olarak dağıtacağından, uygun coinleri olan yatırımcıların stake etmeye başlamak için herhangi bir şey yapması gerekmiyor. Kullanıcıların ödüllere hak kazanabilmeleri için belirli koşulları karşılamaları gerekiyor: Söz konusu koini birkaç gün boyunca tutmaları ve en az 1 dolar ödül kazanmaları gerekiyor. Ayrıca sözleşmelere, kopya ticaretine, kopya portföylere veya short pozisyonlara değil, gerçek kripto para birimlerine yatırım yapmaları gerekiyor.

Şu anda yalnızca iki token desteklense de, eToro gelecekte NEO, Tezos, EOS ve muhtemelen Ethereum 2.0 dahil olmak üzere diğer coin’ler için stake desteği eklemeyi planlıyor.

Borsaya dayalı staking

EToro’nun kurucusu ve CEO’su Yoni Assia, bu gelişmenin pek çok sahibinin yararlanmasının zor olduğu “önemli bir gelişme” olduğunu belirtti. Assia bir Forbes röportajında, “bu gelişme, küresel yatırımcı topluluğumuza yeni bir fırsat sunuyor” açıklamasında bulunuyor.

eToro, stake etme hizmetleri sunan tek borsa değil. Coinbase, Bitfinex ve Binance dahil olmak üzere diğer birkaç borsa da son birkaç yılda yatırımcılara benzer teklifler sundu.

Borsaya dayalı stake etme, kripto para yatırımcıları için genellikle daha kolay. Çünkü ödüller genellikle otomatik olarak etkinleştiriliyor ve yatırımcıların ayrı bir cüzdana para çekmesi gerekmiyor. Bazı kripto para birimlerini manuel olarak stake etmek, büyük bir minimum yatırım, önemli teknik bilgi ve bir node’u çevrimiçi tutma taahhüdü gerektirebilir.

Bununla birlikte, Cardano ve TRON, resmi cüzdanlarındaki delegasyon özellikleriyle stake etmeyi çoktan basitleştirdi. Bir borsa dışında saklanırlarsa, bu tokenları almak çok daha kolay.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin