Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?
Bitcoin SV (BSV) ve Compound (COMP) fiyat analizi: Günün dikkat çeken altcoinlerinde gidişat nasıl?

2 Ekim Bitcoin SV fiyat analizi: BSV için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

165 doların üzerindeki hızlı geri dönüş, Bitcoin SV için 160 doların altına düşüşe sebep oldu. Muhtemelen Bitcoin ile yüksek korelasyon ve BitMEX karmaşası bu düşüşün sebebiydi.

1 günlük Bitcoin SV fiyat grafiği

BSV’nin günlük grafiğinde göze çarpan ilk faktör uzun vadeli düşüş trendi. 2 Ağustos’ta 260 dolarda zirveye ulaştığından bu yana, fiyat 16 Ağustos’taki 235 dolarlık düşüş trendini tekrar test ediyor. 40 günden fazla bir süre sonra, eğilim 30 Eylül’de 180 dolardan yeniden test edildi ve bir kez daha üstüne çıkmaya başladı.

BSV’nin şimdiye kadar 150 doların üzerinde sakinliğini korumuş olması, güçlü bir dip işareti olabilir. Fiyat, 50 Hareketli Ortalamanın aşırı satış baskısıyla karşı karşıya kalsa da, Bitcoin SV şu anda güçlü düşüş momentumuna rağmen 150 doların altında bir düşüşle karşılaşmayabilir.

4 saatlik Bitoin SV fiyat grafiği

Şu anda bir flaş çöküş olarak görülse de Bitcoin SV’nin 4 saatlik grafiği kısa vadeli bir geri çekilme beklendiğini gösteriyor. 21 Eylül’ün başından bu yana yükselen bir kama modeline sahip olan basın zamanında kırılma, bu aralıktaki önceki salınımının bir sonucu olabilir. Hacimler minimum düzeyde kalırken, Göreceli Güç Endeksi’nin gösterdiği satış baskısı çok büyük.

Şu anda Bitcoin SV 50 Hareketli Ortalamanın altına düştü ve hızlı bir sıçrama tetiklemek için MA’nın üzerinde hızlı bir iyileşme şart.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin