SelfKey (KEY) tokeninin artış hızı devam ediyor
SelfKey (KEY) tokeninin artış hızı devam ediyor

Binance SelfKey (KEY) tokenini listeliyor ve KEY sert yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance SelfKey (KEY) tokenini platformunda listeleyeceğini duyurdu.

Binance SelfKey (KEY) tokenini platformuna ekliyor

Popülar kripto para borsası Binance, resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance, 27.06.2018 06:00 (UTC) tarihinde KEY/BTC ve KEY/ETH ticaret çiftlerini işleme açacak. Kullanıcılar artık ticaret yapmak için borsaya KEY yatırmaya başlayabilirler.

SelfKey (KEY) fiyat grafiği
SelfKey (KEY) fiyat grafiği

Binance’de listelenme haberi sonrasında SelfKey sert yükseldi. SelfKey yazım sırasında, %12 oranında artışla 0,007 dolardan işlem görüyor. SelfKey şu anda, 16 milyon dolarlık piyasa değeriyle 303. sırada yer alıyor.

SelfKey nedir?

SelfKey bireyleri ve şirketleri dijital kimliğinin tam mülkiyetiyle daha fazla özgürlük, mahremiyet ve zenginlik bulmaya teşvik eden bir Blockchain’e dayalı, kendi kendine egemen bir kimlik ekosistemi. SelfKey, bireylerin ve şirketlerin kişisel verilerini kontrol edip yönetebildikleri, kripto para birimi portföylerini güvenli bir şekilde yönetebildikleri, sertifika verenler ve güven veren taraflarla işleyebilecekleri ve mali, göçmenlik ve kripto para birimi ile ilgili hizmetlere kolayca ve acısız bir şekilde dahil olabilecekleri bir kimlik cüzdanı sağlar.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin