Bitcoin SV (BSV) beşinci pozisyonla dans ediyor
Bitcoin SV (BSV) beşinci pozisyonla dans ediyor

Artık Bitcoin SV (BSV) beşinci en büyük kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin SV (BSV) Bitcoin Cash’i (BCH) aştı ve öngörülemeyen bir boğa koşusuna çıktıktan sonra beşinci en büyük kripto para birimine dönüştü. Bitcoin SV sadece BCH’yi geride bırakmadı, aynı zamanda EOS, Litecoin ve Tether gibi büyük paraları da arkasına aldı.

Bitcoin Cash (BCH) fiyatı ayılar tarafından çok dövüldü

Bugün Bitcoin Cash CoinMarketCap’ın listesinde yedinci pozisyona sürüklendi. BCH, son yedi günde %42,58 oranında düşüş gösterdi. BCH’nin 3 Aralık’ta saat 7.30 UTC’de 161,90 dolar olarak belirlendiği bildirildi. Bu rakam, 5 Aralık günü saat 22:30’da 129,72 dolara kadar düşmeye devam etti. BCH’nin ulaştığı en düşük nokta, 7 Aralık’ta 95,28 dolar oldu. Ardından yükseliş eğilimi görüldü.

Kaynak: Trading view
Kaynak: Trading view

Yazım sırasında kripto para 1,89 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 108 dolar değerinde. Kripto paranın 24 saatlik ticaret hacmi şu anda 182 milyon dolar. Kripto para, son yedi gün içinde %17,79 oranında düştü ve şimdi ise %16 oranında düşüşle işlem görüyor.

Bitcoin SV (BSV) beşinci pozisyonla dans ediyor

BSV, merdiveni dokuzuncu pozisyondan beşinci seviyeye çıkardı. Son 24 saatte %25’in üzerinde artış kaydetti. Kripto para 6 Aralık günü saat 4.30 UTC’de 87 dolar olarak belirlendi. Bu rakam, 7 Aralık’ta 5.30 UTC’de 114,078 dolara yükseldi. Bu noktadan sonra düşüş eğilimi yavaş yavaş başladı.

Kaynak: Trading view
Kaynak: Trading view

Yazım sırasında kripto para, 107 dolar seviyesinde kaydedildi ve piyasa değeri 1,87 milyar dolar oldu. Kripto para şimdi %18 oranında artışla beşinci sırada dans ediyor. Kripto para 24 saatte 285 milyon dolarlık ticaret hacmini kaydetti. Uzun bir ralliden sonra, BSV beşinci poziyona BCH ise yedinci pozisyona kaydı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin