BCHZ18 üzerinde Bitcoin Cash ABC forku etkisi
BCHZ18 üzerinde Bitcoin Cash ABC forku etkisi

Artık Bitcoin Cash (BCH) Filipinler’de!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Filipinler’de erişilebilir olan dijital para cüzdanı Coins.ph, ilk olarak cüzdanlarına Bitcoin’i (BTC) ekledi. Bugün ise Coins.ph cüzdanına Bitcoin Cash (BCH) tokenini eklediğini duyurdu.

Bitcoin Cash (BCH) Coins.ph cüzdanına ekleniyor

Bitcoin Cash konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Filipin şimdi Bitcoin Cash’e kolayca erişebilir. Çünkü artık Coins.ph cüzdanlarına  BCH desteğini ekledi.

Coins.ph, 2014 yılında Silikon Vadisi girişimcileri Ron Hose ve Filipinler Metro Manila’daki Runar Petursson tarafından kurulmuş bir finansal hizmetler platformu. Blockchain teknolojisinde çalışan bir hizmet olarak Coins.ph, bankacılık sektörüne rakip olarak düşük maliyetli olan dijital para birimini kullanıyor. Bu da, mevcut şube altyapısının ötesinde finansal kurumların erişimini, Filipinler’den Asya ve Güneydoğu’nun geri kalanında bulunan 300 milyonu aşan bir alana genişletiyor.

Bitcoin Cash fiyatında son durum

Filipinler de pek çok nakit ödeme seçeneği bulunuyor. Ancak masraflar yatırımcılar için mali açıdan çok zorlayıcı olabiliyor. Böyle bir ortamda Coins.ph, cüzdanına BTC ve şimdi ise BCH desteği ekleyerek insanların sanal para dünyası ile bağlantısını arttırıyor. Bu sayede insanlar yüklü masraflardan kurtulabilecek.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği
Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği

Bitcoin Cash  yazım sırasında, %7,33 oranında düşüşle 700 dolardan işlem görüyor. Bitcoin Cash  şu anda, 12 milyar dolarlık piyasa değeriyle 4. sırada yer alıyor. Kripto para haftalık olarak ise %10,7 oranında değer kaybına uğradı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin