Bitcoin Cash (BCH) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Beklenen yön ve teknik görünüm
Bitcoin Cash (BCH) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Beklenen yön ve teknik görünüm

İngiltere Vadeli İşlemler Borsası, Bitcoin Cash’i ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cuma günü yapılan duyuruda, Birleşik Krallık merkezli kripto vadeli işlem borsası ve CME Group ortağı Crypto Facilities, tekliflerine Bitcoin Cash’i eklediğini duyurdu.

Şirket, cuma günü yaptığı açıklamada, sözleşmeyi ABD Finans Direktörlüğü Kurumu tarafından düzenlenen platformda başlattığını duyurdu. Bitcoin Cash ticareti sabah saat 4’te başlayacak.

Bitcoin Cash sözleşmesi neleri kapsıyor?

Sözleşme, şirketin mevcut Bitcoin, Etherum, XRP ve Litecoin vadeli işlem sözleşmelerini de kapsıyor. Şirkete göre, yatırımcılar Bitcoin Cash üzerinde uzun ya da kısa pozisyon alabilecek. Yatırımcılara, yatırım fırsatlarını ve riskleri daha etkin bir şekilde korumalarını sağlayacak fırsatlar tanınacak.

Crypto Facilities CEO’su Timo Schlaefer, yaptığı açıklamada Bitcoin Cash’in piyasadaki en iyi beş kripto para arasında olduğunu ve bu yüzden BCH’yi BTC, ETH, XRP ve LTC vadeli tekliflerimize eklemenin mantıklı bir adım olduğunu söyledi.

Schlaefer, teklifin diğer kripto para birimlerine olan ilgiyi arttıracağını ve müşteriler arasında gittikçe daha da popüler olacağını söyledi.

Schlaefer açıkladı

24 saatlik bir süre içinde 180 milyon dolar gibi yüksek hacimler gördük ve günlük ortalama 20 ila 60 milyon dolar arasında değişen günlük hacimlere ulaştık. BCH, BTC, XRP, ETH ve LTC vadeli işlemlerimizin tamamının başarılı olmasını bekliyoruz.

2015’ten beri kripto para birimleri alanında sürekli bir artış gördük. Geçtiğimiz yıl ise şimdiye kadarki en yüksek büyümeyi yaşadık.

Crypto Facilities’in ABD şubesi olmasa da firma, geçtiğimiz aralık ayında ikinci firmanın Bitcoin vadeli işlem sözleşmesini başlatmak için CME Group ile ortaklık kurduğu açıklamıştı.

Bu amaçla Crypto Facilities, CME Group’un vadeli ürününü destekleyen iki Bitcoin fiyat endeksine (The CME CF Bitcoin Reference Rate and CME CF Bitcoin Real Time Index) güç verecek.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin