Yatırımcıların dikkatine! Bitcoin en fazla bu saatlerde çılgınca değişiyor!
Yatırımcıların dikkatine! Bitcoin en fazla bu saatlerde çılgınca değişiyor!

Araştırma: Kripto paralara olan ilgi iki katına çıkabilir ve Bitcoin yükselebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in benimsenmesi dijital para biriminin büyümesinde önemli bir rol oynuyor. Ayrıca Bitcoin’in fiyatı genellikle, insanların kripto paralara olan ilgilerini gösteriyor. Ayrıca Google aramaları da Bitcoin  fiyatı ile inanılmaz bir ilişki içerisinde yer alıyor. Bu, kripto para biriminin fiyatının artması gereken süreleri tahmin etmeyi kolaylaştıran bir metrik. ING’nin yaptığı son araştırmaya göre, kripto paralara olan ilgi iki katına çıkabilir.

Kripto paralara olan ilgi artarak Bitcoin’in fiyat artışını tetikleyebilir

Hollandalı bankacılık devi ING’nin yeni yayınladığı araştırmaya göre, Bitcoin ve diğer kripto paralara olan ilgi iki katına çıkacak. Bitcoin geçen yıl Aralık ayındaki rekor seviyelerini gördüğünde Google’da da Bitcoin kelimesinin arama oranı en yüksek seviyedeydi. Bununla birlikte, bu ilgi azaldı ve fiyat düştü. Ancak ilgi geri geldiğinde kripto parada üstel bir büyüme durumu olabilir.

ING’nin en son yayınladığı tüketici ekonomik raporu, şu anda her 10 Avrupalıdan birinden bile daha azının kripto paralara sahip olduğunu ortaya koyuyor. Fakat rapor gelecekte insanların yüzde 16’sının kripto paralara sahip olmayı beklediklerini gösteriyor. Araştırmada dikkat çeken konu ise araştırmaya katılanların yüzde 15’inin volatilitelerine rağmen maaşlarını Bitcoin veya diğer kripto para birimleri ile almayı istemesi.

Bu benimsenme  süreci Bitcoin’i Aralık ayındaki seviyelere taşıyabilir

Bu, kademeli bir  büyüme ve benimsenme  süreci Bitcoin’i Aralık ayındaki yüksek seviyelere tekrar taşıyabilir. Hollanda bankası, 13 ülkeden yaklaşık 15.000 kişinin katıldığı anketin Bitcoin, Ethereum ve Ripple gibi kripto paralara yönelik tutumlardaki kademeli bir değişimi yansıttığını söylüyor. Bu araştırma, Bitcoin’in 2018’in en düşük seviyelerini gördüğü bir dönemde yayınlandı.

Bitcoin şu anda düşük bir seviyede olabilir ancak dijital paranın geleceği ve neyi temsil ettiği konusunda hala umut var. Ankete katılanların üçte birinden fazlası, kripto paraların online harcamaların geleceğini temsil ettiğini düşündüklerini ve yine ankete katılanların yaklaşık üçte biri kripto paraların yatırımın geleceği olduğunu kabul ettiklerini söyledi.

“Kripto paralara yatırım yapan kişilerin sayısı gelecekte iki kat artacak.”

ING’nin davranış bilimcisi Jessica Exton konuya yönelik şunları söyledi:

Ankete dayanarak, kripto paralara yatırım yapan kişilerin sayısının gelecekte iki kat artabileceğini söyleyebiliriz. Kripto paranın volatilitesi hem pozitif hem de negatif yönleri beraberinde getiriyor. Pozitif olarak farkındalığı artırabilir. Ancak bu insanların dijital parayı nispeten riskli bir varlık olarak görmeleri anlamına da gelebilir. Eğer kripto paralar dengelenirse ilgi artabilir.

Cryptocomes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin