Ethereum fiyatı çöküşe hazırlanıyor olabilir.
Ethereum fiyatı çöküşe hazırlanıyor olabilir.

Araştırma firması uyardı: Ethereum fiyatı büyük bir çöküşün eşiğinde olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para analitik firması Glassnode tarafından paylaşılan yeni verilere göre Ethereum fiyatı yeni bir çöküşe yaklaşıyor olabilir. Ethereum satıcılarının çok büyük bir satış dalgasına başlamak üzere olduğunu ima eden veriler yatırımcıları korkuttu.

Glassnode: “Mevcut ETH arzının yüzde 80’i kârda.”

Glassnode, Ethereum arzının yaklaşık %80’inin kârda olduğu verisini paylaştı. Bu durumun gerçekleştiği son iki seferde büyük bir düşüş eğilimine girilmişti.

Güncel Ethereum yorumları, yatırımcıların çoğunluğu kârlarını alıp satışa başlarsa kripto paranın birkaç gün içinde çökeceği yönünde şekilleniyor. Eğer 250 dolar bölgesine çıkılırsa bu durum beklenenden daha erken olabilir.

Yatırımcılar son birkaç haftadır ETH üzerinde dikkat çeken bir ilgi yoğunluğu gösteriyor. Ethereum 2.0 lansmanını bekleyen Ethereum yatırımcıları kripto paranın yeni zirvelere yürüyeceğine inanıyor. Öyle ki çoğu kişi 300 doları bir kâr alma noktası olarak belirlemiş durumda. Şu anki seviyenin 240 dolar civarında olduğu düşünüldüğünde yatırımcıların %25 artışa inandığını söyleyebiliriz.

Ethereum fiyatı için kritik seviyeler 250 ve 230 dolar

Ancak yatırımcılar kâr ettikçe ve dijital varlığın aşırı alımından endişe duydukça kısa vadede satış yoluna gidebilirler. 250 dolar bu sebeple çok kritik bir baraj. Bitcoin fiyat grafiğinin nasıl bir yol izleyeceği ETH’ye etkisi nedeniyle merak konusu.

Yatırımcılar Ethereum’un ayrıştığını veya Bitcoin’in sıçradığını görmezse birçoğu satışa başlayabilir.

Düşüşler esnasında Ethereum şu ana kadar 230 dolar bölgesini tutmayı başardı. Bu boğaların geri tepebileceği ve fiyatların 250 doların hemen altında kalmasını sağlayan güçlü bir temel oluşturdu. Herhangi bir agresif satıştan önce yatırımcıların bu pozisyona bakacakları açıktır. İlk satış, bazı yatırımcıların 250 dolarlık kar elde etmesiyle başlayacak, ancak 230 dolarlık destek ihlal edildiğinde de hızlı satışlar görebiliriz.

Bu satırları yazarken, Ethereum 240 doların biraz üzerinde işlem görüyor ve günün erken saatlerinde 250 dolar görülmüştü. Bitcoin fiyatının 15 bin dolara yürüme ihtimalini ima eden 4 işaret eğer doğruysa yakında bu korkunç ihtimal de gerçekleşebilir.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin