Tron, Algorand, Enjin Fiyat Analizi: 12 Aralık
Tron, Algorand, Enjin Fiyat Analizi: 12 Aralık

Araştırma: “Bu yeni tokenler kripto para sıralamasında zirveyi zorlayabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto paraların piyasa sermayesi, onları sıralamak için kullanılan önemli bir parametredir. Kripto para pazarlarının kuruluşundan beri, üst sıralarda büyük değişikliklere tanık olduk. Messari’nin yeni tahminine göre, gelecekte üst sıralarda yeni coinler görülecek.

2017 yılında, ICO süreci oldukça hızlıydı ve yeni platformların piyasada boy göstermesi, sıralamaları tamamen değiştirdi. ICO sürecinin ardından bile sıralamada büyük değişiklikler oldu. İlk 15 coinin piyasa değeri, toplam kripto Pazar değerinin yüzde 90’ından fazlasını oluşturuyor. Bu nedenle, piyasa üzerinde önemli bir etkiye sahipler.

2019 yılında, Binance (BNB) coini, LEO ve Huobi Token gibi IEO’lar (İlk borsa teklifleri) listeye katıldı. Bunlar, bu yıl çok fazla popüler olan özel olarak finanse edilen projeler olarak başladı.

crypto mcap

Özel sermayeli tokenler kripto para pazarında taşları yerinden oynatabilir

Kripto pazarı, son dönemlerde Algorand ve Hedera Hashgraph ile birlikte dikkatleri üzerine çeken iki özel sermayeli kripto para lansmanına tanıklık etti. Algorand’ın ALGO ve Hedera’nın Hbar tokeni yazım esnasında sırasıyla 0,32 $ ve 0,048 dolardan el değiştiriyordu.

Benzer şekilde planlanmış üç proje, Polkadot, TON (Telegram Open Network) ve Filecoin‘in ise 2019 yılının 4. çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor. Böylelikle, piyasada özel olarak finanse edilen beş proje göreceğiz.

Messari’nin gelecek yıllardaki pazar sermayesi tahminlerine göre, şu anki fiyatlarla, bu yeni projeler başarıyla üst sıralara tırmanacak. TON’un Gram Tokeni, Polkadot [DOT] ve Filecoin [FIL] ile ilgili tahminler, onları 1,4, 105 ve 3,25 dolara fiyatlandıran pazar araştırmasına dayanıyor.

messari future estimation

Bu fiyatlara ulaşmaları durumunda Gram tokeni, piyasa değeri ile 5. ve FIL ise 8’inci en büyük kripto para konumuna ulaşıyor. Hedera, Polkadot ve Algorand’un da mevcut fiyatlarla arz programları ele alındığından gelecekte büyük oranda büyümeleri bekleniyor.

Stabil coin pazarında da yeni tokenler görülebilir

Stabil coin pazarında da önemli gelişmeler bekleniyor. Şu an Tether’in pazar sermayesi de oldukça büyük. Ancak gelecekte birçok farklı stabil coin’in piyasaya çıktığına şahit olabiliriz. Geliştirilmesi muhtemel stabil coinlerin ise hızla kayda değer bir pazar değerine ulaşabileceği tahmin ediliyor.

Ayrıca, diğer birkaç proje geliştirilme aşamasında bulunuyor ve lansman planları yapılıyor. Araştırma, Coinbase’in yeni bir token dalgasını tanıtmak için yaptığı son planlardan bahsediyor. ICO’ların geride kaldığı günlerde, gelişmekte olan pazarlar bu projelerin başarılı olması için birçok fırsat sunuyor.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin