Bitcoin'in pazar payı iki yılda ATH’ye ulaştı!
Bitcoin milyarderi kripto kârını açıkladı: “BTC trilyon dolarlık küresel pazarın büyük bir parçası olacak.”

Araştırma: Bitcoin (BTC) fiyatındaki yükselişin nedeni sürü psikolojisi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), Haziran ayından bu yana %41 oranında artışla 5.800 dolarlık düşük seviyesinden hızla yükselmeye başladı. Bitcoin fiyatlarındaki artıştan dolayı uzman ve analistler, kripto paradaki yukarı yönlü yeni seviyeleri destekleyebilecek bir Bitcoin ETF’si etrafında dönen spekülasyonlar da dahil olmak üzere olumlu piyasa faktörlerinin bir sonucu olduğuna inanıyor.

Katılımcıların yarısına göre Bitcoin (BTC) fiyatındaki yükselişin nedeni sürü psikolojisi!

DataTrek’in kurucu ortağı Nicholas Colas, katılımcıların yüzde 52’sinin sürü psikolojisinin Bitcoin’in yükselişinin arkasındaki ana neden olduğuna inandığı anketin sonuçlarını paylaştı. Nicholas Colas, konuya yönelik şunları söyledi:

Bu, araştırmanın en şaşırtıcı yanıtıydı. Katılımcıların yüzde 52’si sürü psikolojisinin Bitcoin’in yükselişinin arkasındaki ana neden olduğuna inanıyor.

Katılımcıların yüzde 38’i Bitcoin’in küresel bir rezerv varlık olmayacağını düşünüyor

Ayrıca Nicholas Colas, katılımcıların yüzde 15’inin fiyatların dijital varlığın gerçek kullanımıyla ilgili olduğunu düşündüklerini paylaştı. Araştırmada birçok yatırımcının kripto paralara bağlılık konusundan rahatsız olduğu ve yüzde 38 gibi yüksek bir oranla kripto paraların asla küresel bir rezerv varlıklar olarak kabul edilmeyeceğini öne sürdüğünü ortaya koyuyor. Ankete katılan toplam 216 katılımcının uzmanlık düzeyine bakıldığında, yüzde 24’ünün brokerler, yüzde 42’sinin ise geleneksel para yönetimi sektöründen insanların oluşturuyor.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin